ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Ο πρίγκιπας Κάρολος φωτογραφίζεται για την Vogue και μιλάει για στιλ

«Νόμιζα ότι ήμουν σαν ένα σταματημένο ρολόι – είμαι σωστός μόνο, δύο φορές το 24ωρο»

newsroom must

Ένα θέμα έκπληξη ετοίμασε η βρετανική Vogue για το τεύχος Δεκεμβρίου με τον πρίγκιπα Κάρολο να ποζάρει σε μια «θάλασσα» από ροζ ορτανσίες και να μιλάει για το προσωπικό του στιλ.

Αναμφίβολα είναι ένα θέμα που δεν έχουμε συνηθίσει τον μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας να μιλάει για αυτό όμως μας άρεσε ιδιαίτερα. Μέσα από την συνέντευξή του αποκάλυψε ότι συνήθως δεν αγοράζει καινούργια ρούχα και παπούτσια αλλά προτιμάει αν τα επιδιορθώνει όποτε είναι δυνατών.

Θα μπορούσαμε μάλιστα να τον χαρακτηρίσουμε ως ένα «sustainable king» και παρόλο που δεν αγοράζει καινούργια ρούχα φροντίζει να εστιάζει περισσότερο στους συνδυασμούς και στα χρώματα.

«Νόμιζα ότι ήμουν σαν ένα σταματημένο ρολόι – είμαι σωστός μόνο, δύο φορές το 24ωρο. Αλλά… χαίρομαι πολύ που νομίζετε ότι έχω στιλ. Εστιάζω πολύ στις λεπτομέρειες και τον συνδυασμό των χρωμάτων. Τυχαίνει να είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που όταν αγοράζουν παπούτσι, ή άλλα ρούχα, προτιμά να τα επιδιορθώσει όταν μπορεί, παρά να τα πετάξει» είπε χαρακτηριστικά ο Κάρολος.

Στην συνέχεια θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια όταν επισκεπτόταν τον τσαγκάρη στην Σκωτία για να του επισκευάσει τα παπούτσια. «Όταν ήμουν παιδί, συνηθίζαμε να πηγαίνουμε τα παπούτσια μας στον τσαγκάρη στην Σκωτία και να τον βλέπω με θαυμασμό να βγάζει τις παλιές σόλες και να βάζει καινούριες» τόνισε. «Μου φαίνεται ότι υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα τώρα, σε ολόκληρο τον τομέα της βιώσιμης μόδας, για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την τάση των «πεταμένων ρούχων»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση