ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο πατέρας του άτυχου Κυπριανού αποκαλύπτει την τελευταία τους συνομιλία και συγκινεί

Ο συγκινητικός επικήδειος του πατέρα του νεαρού φοιτητή από το Αυγόρου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Δέσποινα Άσπρου

Τελέστηκαν τη Δευτέρα, δημοσία δαπάνη, οι κηδείες των δύο Κυπρίων φοιτητών, του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου και της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

Το πρωί της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον Κυπριανό Παπαϊωάννου, ενώ ζητήθηκε από τους γονείς του άτυχου νεαρού σε όσους θελήσουν να πουν το τελευταίο αντίο στον γιο τους να φοράνε λευκά ρούχα.

Ένα περίπου εικοσιτετράωρο μετά την κηδεία, ήρθε στην επιφάνεια από το protothema.gr ο επικήδειος του ιερέα πατέρα του και όπως είναι φυσικό, συγκίνησε τους πάντες, ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες κουβέντες που είχαν οι δύο τους.

«"Τι θα κάνεις την Τυρινή γιε μου;" τον ρώτησα, "θα πάω με τη Χριστίνα μου στην Άνδρο για να προσευχηθούμε και να πάρουμε την ευλογία της Αγίας Μαρίνας" μου είπε. "Ευλογημένα να πάτε γιε μου, προσεκτικά, με το καλό να επιστρέψετε" του είπα εγώ» είπε αρχικά ο πατέρας του Κυπριανού αναφερόμενος στην τελευταία συνομιλία που είχε μαζί του με μηνύματα.

Το πρωί της μοιραίας Τρίτης (28/2) ο 23χρονος είπε στον πατέρα του ότι πέρασαν πολύ καλά στην Άνδρο με τον ίδιο να τον ρωτάει «πώς θα πας πίσω θεσσαλονίκη γιε μου, με αεροπλάνο ή τρένο;». «Θα πάω με το τρένο που είναι πιο φτηνό και θα διαβάζω στον δρόμο για να κερδίσω χρόνο γιατί όπως ξέρεις με περιμένουν υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις ήταν ότι στις 27 Αυγούστου θα παντρευόταν με την αγαπημένη του Χριστίνα» συνέχισε στον επικήδειο ο τραγικός πατέρας.

«Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάποιον είναι ότι θα είμαστε δίπλα σου αλλά τον τρόπο και τον χρόνο μπορεί να μας το πει ο παντοκράτωρ Κύριος. Τώρα ο Θεός είναι δίπλα σου γιε μου, δίπλα στην πολυμαρτυρική σορό σου αλλά και στην όλο φως ψυχή σου. Η Αγία Μαρίνα οι Άγιοι Απόστολοι, ο Απόστολος Βαρνάβας και η μάνα μας η Παναγία θα είναι μαζί σου λεβέντη μου» ανέφερε ο πατέρας του 23χρονου.

Στην συνέχεια, ο ιερέας πατέρας του νεαρού Κύπριου φοιτητή που έχασε τη ζωή του στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αναφέρθηκε στο μουσικό ταλέντο του γιου του και περιέγραψε ό,τι συνέβη το μοιραίο βράδυ λέγοντας: «Τρίτη βράδυ 28 Φεβρουαρίου: ήρθε η μνηστή σου ανήσυχη ότι κάτι έχει συμβεί. Αχ αυτό το τρένο. Θέε μου βοήθα να μην έχει συμβεί κάτι σοβαρό, σκέφτηκα. Πατέρας είμαι, Θεέ μου έλεγα βοήθησε τους όλους αλλά πρόσεξε και τον γιο μου μην πάθει τίποτα, γιατί είμαι ιερέας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS