ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο παραγωγός των ταινιών James Bond αποκάλυψε την ηλικία του νέου 007

Ποιος θα τον υποδυθεί τελικά;

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου ο παραγωγός των ταινιών ‘’James Bond’’, Michael G. Wilson, αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που αναμένεται να υποδυθεί τον Βρετανό κατάσκοπο σε επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς. Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν διάφορες «εικασίες» για το ποιος θα είναι ο νέος 007 χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση μέχρι στιγμής. Ωστόσο, σύμφωνα με το Deadline, ο παραγωγός των ταινιών λέει τα εξής:

«Θυμηθείτε, ο Bond είναι ήδη βετεράνος. Είχε κάποια εμπειρία. Είναι ένα άτομο που έχει περάσει από πολέμους, ας το πούμε έτσι. Πιθανότατα ήταν στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το γυμνάσιο. Γι' αυτό ταιριάζει η ηλικία των τριάντα κάτι. Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν. Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί».

Αν και οι ηθοποιοί, μπορούν να υποδυθούν χαρακτήρες που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία από τη δική τους. Όπως, όμως, αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα «The Independent» φαίνεται απίθανο οι παραγωγοί του Bond να επικεντρώνονται σε κάποιον που είναι 20 ετών. Επίσης , αν σκοπεύουν να επιλέξουν έναν ηθοποιό που είναι στην πραγματικότητα γύρω στα τριάντα τότε αυτοί που βγαίνουν σίγουρα από τη λίστα είναι οι Tom Hardy (45 ετών) και Idris Elba (50 ετών).

Από την άλλη, ένας από τους πιθανούς υποψήφιους που ενδεχόμενος να έχει στον μυαλό του ο Wilson είναι ο Richard Madden που είναι στην καταλληλότερη ηλικία, αφού πριν από λίγους μήνες συμπλήρωσε τα 36 του χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση