ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Η αποκάλυψη έγινε σε πρωινή εκπομπή.

newsroom must

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του επι 2 χρόνια Γεωργία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες ώρες, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Τα νέα έγιναν γνωστά τόσο στα εγχώρια μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα (07/04/21) όσο και στο εξωτερικό από την επίσης ηθοποιό μητέρα του Ορφέα, Μαρία Τζοπανάκη.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δεν ανεβάζει ούτε φωτογραφίες μαζί της στο Instagram) γιατί η αγαπημένη του δεν έχει καμία σχέση με το χώρο του θεάματος.
Η αποκάλυψη της γέννας λοιπόν ήρθε από την Δανάη Μπάρκα, κατά την διάρκεια της εκπομπής της λέγοντας «Έχω να σας πω ευχάριστη είδηση. Έχουμε γεννητούρια. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παιδιά. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του».

Ενώ σε πρόσφατη εκπομπή συνεντεύξεων που ήταν καλεσμένη η Μαρία Τζοπανάκη μάθαμε και το φύλο του μωρού, αφού η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Τώρα ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας που σημαίνει ότι… μου λένε όλοι "Α θα γίνεις γιαγιά, τι ωραίο πράγμα, καμάρι”! Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Αλλά πιο πολύ χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Θα μπει σε αυτόν τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν για όλη τους τη ζωή μέχρι να φύγουν. Υποφέρουν από αγάπη. Η μάνα και ο πατέρας αγαπούν βαθιά. Αλλά ταυτόχρονα με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί, εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του τη ζωή δίπλα. Φεύγουν οι παλιότεροι, έρχονται οι νεότεροι…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση