ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

O Νίκος Αλιάγας προσωπικότητα του 2017 για το GQ

Ανάμεσα στις πιο ''χαρισματικές προσωπικότητες με στυλ και επιρροή'' έτσι όπως ψηφίστηκαν από τo GQ φιγουράρει φέτος ο Νίκος Αλιάγας. Το αντρικό περιοδικό που αποφασίζει κάθε χρόνο τους ανθρώπους που με το ταλέντο ή την ατζέντα τους κάνουν τη Γαλλία καλύτερη έκρινε πως ο ομογενής παρουσιαστής με καταγωγή από το Μεσολόγγι, είναι κατάλληλος για να συμπεριληφθεί στη λίστα.

Ο Αλιάγας που έχει κατακτήσει τη χώρα με το επικοινωνιακό του ταλέντο, το μεσογειακό του ταμπεραμέντο και με τον φακό του -αρκεί μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να διαπιστώσει κανείς το ταλέντο του στην τέχνη της φωτογραφίας την οποία ασκεί με υψηλή αισθητική- πολαμβάνει τη διάκριση ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα της χώρας που ηγείται ο Μακρόν.

Ο Αλιάγας έχει καταφέρει να κατακτήσει την Γαλλία, μια χώρα με πληθυσμό 65 εκατομμυρίων που δεν χαρίζεται σε κανέναν και δη σε ένα παιδί μεταναστών αν δεν έχει πραγματικά πλατινένιο ταλέντο.

Πέρα από τον μεσολογγίτη σε καταγωγή Αλιάγα στη λίστα με τις προσωπικότητες της χρονιάς φιγουράρουν ο τραγουδιστής Μπενζαμέν Μπιολέ, ο ηθοποιός Ματιέ Κασοβίτς και ο πρόεδρος του Radio France Ματιέ Γκαλέ.

Κάνοντας τη διαφορά το περιοδικό επέλεξε μια γυναίκα ως πολιτική προσωπικότητα της χρονιάς τιμώντας τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό η οποία ξεχώρισε γιατί πέτυχε την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το Παρίσι Ο Μουνίρ Μαζουμπί, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην κυβέρνηση Μακρόν, θεωρείται η "ψηφιακή προσωπικότητα του 2017". Επιπλέον η τραγουδίστρια Ζιλιέτ Αρμανέ, ο επιχειρηματίας Νικολά Ουζέ (Galleries Lafayette), ο ηθοποιός Ζονατάν Κοέν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του δεκάθλου Κέβιν Μαγέρ, ο αρχιτέκτoνας εσωτερικών χώρων, Tristan Auer, ο σκίπερ Αλεξ Τόμσον, οι σεφ Αλεξάντρ Γκοτιέ και Ντανιέλ ντε λα Φαλέζ, εξελέγησαν από τη σύνταξη της γαλλκής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού.  που κάθε χρόνο ανακηρύσσει τις "χαρισματικές προσωπικότητες με στιλ και επιρροή".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση