ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο μυστικός κώδικας που χρησιμοποιούν οι TikTokers για να δηλώσουν ότι πάσχουν από κατάθλιψη

Εμπνευσμένοι από το ποίημα της Hannah Dains «Don't Kill Yourself Today»

Η κατάθλιψη και οι σκέψεις αυτοκτονίας είναι πλέον ένα συχνό φαινόμενο στην γενιά των Generation Z. Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο TikTok προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν σανίδα σωτηρίας από άλλους χρήστες της πλατφόρμας.

Χρησιμοποιούν ένα «μυστικό κώδικα» σε βίντεό τους για να δηλώσουν την κατάσταση στην οποία βρισκονται.

Εμπνευσμένοι από το ποίημα της Hannah Dains «Don't Kill Yourself Today» χρησιμοποιούν φράσεις όπως «έφαγα ζυμαρικά απόψε» ή το «τελείωσα το σαμπουάν και το κοντίσιονερ την ίδια στιγμή».

Αυτή είναι μια κραυγή αγωνίας των εφήβων οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

@its.me.girly

welp it’s been fun ig ##shampooandconditioner

♬ before u go - _.couple_._goals._

Στο ποίημα της Hannah Dains δίνει λόγους σε άτομα που έχουν αυτοκτονικές τάσεις να συνεχίσουν να ζουν.

«Μην αυτοκτονήσεις μέχρι να τελειώσει το σαμπουάν και το κοντίσιονερ σου την ίδια στιγμή, μην αυτοκτονήσεις μέχρι να πεις σε κάποιον την αγαπημένη σου συνταγή ζυμαρικών»

@dramaqueennicole

we can be a little broken together :) ##fyp ##foryoupage ##lmaoatmyself ##trend ##ilikethatyourbrokenlikeme ##shampooandconditioner ##iwtkmsbidwmfaftbs

lovelytheband- broken - favsoundds

Έτσι χρησιμοποιούν τις φράσεις αυτές είτε στα βίντεο είτε στα hashtag. Πολλά από αυτά τα βίντεο έχουν γίνει viral και οι χρήστες της πλατφόρμας αφήνουν υποστηρικτικά comments προσπαθόντας να πείσουν τους νέους να μην προχωρήσουν στην αυτοκτονία.
Μάλιστα σύμφωνα με το Centers for Disease Control and Prevention η αυτοκτονία είναι η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου για τους Generation Z.

@ava.kelleher

if you don’t understand this, be glad. please, put your hope & trust in Jesus. ##fyp ##shampooandconditioner ##bible ##jesus ##MakeSomeoneSmile

♬ original sound - reforgets

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση