ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ cotton φόρεμα και sneakers
 

O Massimo Bottura επιστρέφει με μενού εμπνευσμένο από τους Beatles

Το νέο εγχείρημα του διάσημου σεφ

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί ο κορωνοϊός να άλλαξε για περίπου τρεις μήνες τα πλάνα και την καθημερινότητα του Massimo Bottura, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να αποδείξει κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής πως δίκαια είναι αυτός που είναι. Με το Kitchen Quarantine που προβαλλόταν στο Instagram και με τις υπηρεσίες delivery που παρείχε κατά την πανδημία, κατάφερε να αποτελέσει ένας από τους γαστρονομικούς ήρωες της εποχής.

Πλέον, με την καραντίνα να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, το Osteria Francescana έχει ανοίξει ξανά τις πύλες του. Με αφορμή το άνοιγμα του παγκόσμιου φήμης γαστρονομικού σποτ, βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin, ο γνωστός σεφ εγκαινίασε το νέο του μενού που ονομάζεται "With a Little Help From My Friends" και είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο κομμάτι των Beatles, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με το άλμπουμ Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band.

Τα πιάτα του παραπέμπουν και σε άλλα κομμάτια των Σκαθαριών όπως τα A Day in the Life, Strawberry Fields, If l 'm Wrong l 'm Right και άλλα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιτυχία του νέου μενού είναι δεδομένη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by osteriafrancescana (@osteriafrancescana) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Massimo Bottura (@massimobottura) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση