ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο λόγος που ο δράστης τοποθέτησε την μικρή Λυδία στην νεκρή μητέρα της

Όλα όσα ομολόγησε ο ίδιος.

newsroom must

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για την δολοφονία της Καρόλαιν Κράουτς από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο 33χρονος πιλότος βρίσκεται στις Φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να υπάρξει απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Live News», με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στην απολογία του στον ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο τοποθέτησε την κόρη του, δίπλα στην νεκρή μητέρα της.

«Τοποθέτησα το παιδί στο συγκεκριμένο σημείο όχι γιατί η κίνησή μου θα εξυπηρετούσε σε κάτι το σκηνικό ληστείας αλλά προκειμένου να διασφαλίσω ότι το παιδί θα ήταν ασφαλές μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Το παιδί ήταν εξοικειωμένο να κοιμάται σε εκείνη τη θέση μεταξύ της μητέρας του και του λίκνου καθώς δεν υπήρχε περιθώριο να πέσει από το κρεβάτι ούτε να κινδυνεύσει. Καταλαβαίνω πόσο άσχημα δείχνει αυτό που έκανα αλλά με το θολωμένο μου μυαλό και λόγω έλλειψης κάθε άλλης επιλογής, θεώρησα πως αυτή θα ήταν η πιο ασφαλής θέση για το παιδί», δήλωσε ο 33χρονος πιλότος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση