ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο κρυφός λογαριασμός που χρησιμοποιούσε ο Harry στο Instagram

«Την περίοδο που ξεκίνησαν να βγαίνουν, ακολούθησε έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο Instagram»

To Finding Freedom λίγο πριν την κυκλοφορία του έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις και αποσπάσματά του έχουν γίνει θέμα στον Τύπο ανά το παγκόσμιο.

Το βιβλίο αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην αρχή της σχέσης τους, τα πρώτα ραντεβού τα οποία προφανώς έπρεπε να γίνουν υπό άκρα μυστικότητα. Οι δύο συναντήθηκαν και αργότερα ακολούθησε ένα ρομαντικό δείπνο το καλοκαίρι του 2016. Δεν άργησαν να ερωτευτούν και να ακολουθήσουν ο ένας τον άλλο στα social media.

Όπως αναφέρουν οι Scobie και Durand «Αν και μοιράστηκε μεγάλο μέρος της επίσκεψής της στο Λονδίνο στα social media, η Meghan ήξερε ότι έπρεπε να κρατήσει τα ραντεβού της κρυφά. Αλλά οι ενδείξεις ήταν εκεί. Την περίοδο που ξεκίνησαν να βγαίνουν, ακολούθησε έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @SpikeyMau5. Χωρίς ορατό πρόσωπο στη φωτογραφία προφίλ, μόνο ένα κράνος σε σχήμα ποντικιού, δεν θα σήμαινε τίποτα για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο ιδιωτικός λογαριασμός του Harry»

Σημειώνουν ότι ως οπαδός της house μουσικής χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο αυτό από τον αγαπημένο του DJ, DeadMau5. Όσον αφορά το Spikey αυτό ήταν το ψευδώνυμό του πρίγκιπα από τους αξιωματικούς της Scotland Yard.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan  |  Harry  |  λογαριασμός  |  Instagram  |  κρυφός  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση