ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο καιρός μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη

Αναλυτικές προβλέψεις

newsroom must

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, αλλά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από την Τετάρτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, το πρωί κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Το απόγευμα πιθανό να σημειωθεί παροδική μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά στο δυτικό μισό του νησιού μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Τοπικά, στα νότια παράλια, θα πνέουν παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια μέχρι ταραγμένη, αλλά το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κατά διαστήματα, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και αργότερα, στα ανατολικά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά μέχρι το μεσημέρι θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Μεγάλη Τρίτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση