ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο καβγάς μεταξύ William & Harry στην κηδεία του Φίλιππου που δεν ήξερε κανείς

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Όλη η υφήλιος αναμένει τη μεγάλη συνάντηση των αδελφών William και Harry, μετά και την κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν από τον δεύτερο σε διάφορες συνεντεύξεις του κατά της βασιλικής οικογένειας.

Νέα δημοσιεύματα όμως της ‘Daily Mail’ θέλουν τους δύο να είχαν έρθει σε «σύρραξη» κατά την διάρκεια της παραμονής του πρίγκιπα Harry στην Βρετανία, με τον Robet Lacy – συγγραφέα του βιβλίου «Battle of Brothers» και σύμβουλο της σειράς του Netflix The Crown, να υποστηρίζει ότι «τα δυο αδέλφια άρχισαν να καβγαδίζουν ξανά μόλις απομακρύνθηκαν από τη δημόσια θέα».

Αν και εμείς πιστεύαμε ότι η «ειρηνοποιός» Kate Middleton είχε καταφέρει το ακατόρθωτο, όλα δείχνουν ότι μόλις σταματούσαν να γράφουν οι κάμερες, «αμέσως μόλις μπήκαν στο Κάστρο και μακριά από πλέον από τις κάμερες ξέσπασε και πάλι καβγάς ανάμεσά τους».

Με πηγή από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας να αποκαλύπτει στον Lacey ότι «τα δυο αδέλφια ήταν πολύ θυμωμένα μεταξύ τους. Η οργή και ο θυμός του ενός για τον άλλο έχουν γίνει πολύ βαθιά. Έχουν ανταλλάξει πολύ σκληρά και πικρά πράγματα».

Ενώ το ίδιο δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι τα δύο αδέλφια βρέθηκαν τελικά με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο, για να συζητήσουν τα τεκτενόμενα, αλλά «Δεν υπήρξε συμφιλίωση, ούτε κάθισαν να συζητήσουν μετά την κηδεία του παππού τους στις 17 Απριλίου. Η διαμάχη ανάμεσα στους δυο διχασμένους γιους της Diana δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X