ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

O Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να είναι μόνος μετά το τροχαίο

Δέσποινα Άσπρου

Ο Ηλίας Βρεττός το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Για την παρέα” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Νίκο Μουτσινά.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε και το οποίο του δυσκόλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη καθημερινότητα του. Παρόλα αυτά, τόνισε πως βγήκε πιο δυνατός μέσα από αυτό και έχει αλλάξει: «Μετά από κάτι τόσο σοβαρό, δεν μπορείς παρά να αλλάξεις».

Αναφερόμενος στα όσα έζησε, εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά: «Είναι η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που βρίσκομαι χωρίς πατερίτσες. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε πλατό περπατώντας μετά το ατύχημα. Μετά από κάτι τόσο σοβαρό δεν μπορείς πάρα να αλλάξεις, επειδή αυτό που μου συνέβη ήταν πολύ αναπάντεχο, τόσο ξαφνικό και πάρα πολύ έντονο, 6-7 μέρες πάλευα για τη ζωή μου, είχα πολύ σημαντικά χειρουργεία, πέρασα πεντέμισι μήνες στο κρεβάτι μου, προσπαθούσα να ξαναβρώ το σώμα μου, τις αντοχές μου, την ενέργεια μου».

Στην συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που λίγο μετά το τροχαίο χώρισε με την πρώην σύντροφό του, Σοφία Φυρού. Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν μόνος από επιλογή. Δεν έλειπε τίποτα. Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα... Είμαστε μεγάλα παιδάκια, έχουμε ζήσει πολλά πράγματα. Εγώ είμαι και σχεσάκιας, έχω κάνει αρκετές σχέσεις στη ζωή μου. [...] Αυτό που ήθελα να πω είναι πως όταν καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, ήθελα όλο αυτό να το περάσω μόνος μου. Με ανθρώπους που με αγαπάνε πραγματικά και ανιδιοτελώς. Επειδή, λοιπόν, έχω απογοητευτεί από αρκετές σχέσεις μου, δεν ήθελα να έχω σε αυτή την πολύ σημαντική, δύσκολη και ιδιαίτερη φάση της ζωή κάποιον που ίσως να μην ήταν εκεί με όλη του την καρδιά. Δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσει κάτι σε αυτή την κατάσταση, αλλά γίνανε εκείνη την περίοδο αρκετά ξεκαθαρίσματα. Αποφάσισα να το περάσω τελείως μόνος μου και με την οικογένειά μου. Έτσι κι αλλιώς, δεν είχα ανάγκη για κάτι ερωτικό. Ρε Νίκο, τι ερωτικό να υπάρχει; Δεν είχα καθόλου ανάγκη αυτού του είδους την αγάπη. Και δεν την έχω ακόμα, μπορώ να σου πω. Αναλώνω τόση πολλή ενέργεια για να ξαναγυρίσω 100% στη ζωή μου, στη δουλειά μου, να ξαναβρώ το σώμα, τη ψυχή και το μυαλό μου, έτσι όπως εγώ θέλω, που αυτή την περίοδο δεν έχω την ενέργεια να δώσω κάτι. Ερωτικά είμαι μόνος μου, αλλά έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου» εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση