ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Harvey Weinstein, «πρωτοπόρος στην προώθηση των γυναικών»

Λίγο μετά από τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας του δημοσιεύματους των New York Times και της βρετανικής εφημερίδς «The Independent» που θέλει τον Harvey Weinstein να ήρθε σε συμφωνία 25 εκατομμυρίων ευρώ με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του, που τον έχουν μηνύσει, ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη και την ίδια στιγμή χωρίς ο ίδιος να χρειαστεί να παραδεχτεί την ενοχή του για τις σοβαρές κατηγορίες που τον βαραίνουν, μαθαίνουμε πως ο ίδιος πλέον προσπαθεί να αποκαταστήσει το όνομά του.

Πριν όμως δούμε το τελευταίο «επίτευγμα» του παραγωγού, να θυμίσουμε πως το 2017, 75 περίπου γυναίκες κατηγόρησαν δημόσια τον Harvey Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Δύο περίπου χρόνια μετά και τρεις εβδομάδες πριν από τη δίκη του για σεξουαλικές επιθέσεις, ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος παραγωγός του κινηματογράφου υποστηρίζει πως ο ίδιος έχει προάγει τις γυναίκες στο Hollywood και ο κόσμος το ξεχνάει.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη New York Post, την οποία έδωσε από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται έπειτα από μια επέμβαση στην πλάτη, ο πρώην μεγιστάνας του Hollywood θέλησε να εμφανιστεί ως πρωτοπόρος στην προώθηση των γυναικών στον κόσμο του αμερικανικού κινηματογράφου!

«Έκανα περισσότερες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησαν γυναίκες και αυτές αφορούσαν τις γυναίκες σε σύγκριση με οποιονδήποτε παραγωγό», είπε ο 67χρονος «και μιλάω για πριν από 30 χρόνια, (…) όχι τώρα (…) που είναι στη μόδα. Ήμουν ο πρώτος!. Ήμουν ο πρωτοπόρος!».

«Έχω την εντύπωση ότι με ξέχασαν» τόλμησε να πει ο συνιδρυτής του Miramax, το οποίο εξελίχθηκε στην ισχυρότερη ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής τη δεκαετία του 1990 με ταινίες όπως το "Shakespeare in Love", "Pulp Fiction" ή το "Will Hunting".
«Λέει ότι δεν θέλει να τον ξεχάσουμε, σίγουρα δεν υπάρχει φόβος», αντέδρασαν, σε ένα κοινό κείμενο που δημοσίευσε το κίνημα για την ισότητα ανδρών-γυναικών, Time's Up, 23 γυναίκες που κατήγγειλαν ότι υπήρξαν θύματα παρενόχλησης ή σεξουαλικής επίθεσης από τον Harvey Weinstein.

Να θυμίσουμε πως ο Weinstein αμφισβητεί κάθε μορφή παρενόχλησης και ισχυρίζεται ότι οι σχέσεις για τις οποίες τον κατηγορούν ήταν όλες συναινετικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS