ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλά για την κόντρα του με τον Σφακιανάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος το πρωί της Πέμπτης (21/3) όπου μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και για τον γιο του και την σύντροφό του. 

Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής είχε βρεθεί πριν από λίγους μήνες στο επίκεντρο, όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το νυχτερινό σχήμα που θα συνεργαζόταν με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη, μια μόλις ημέρα πριν από την πρεμιέρα. Μιλώντας για το ''ναυάγιο'' της συνεργασίας του με τον Νότη Σφακιανάκη, δήλωσε: «Άλλος μπορεί να έλεγε και τίποτα και να έγραφε “αποχωρώ” απλά. Εγώ ήθελα να πω την αλήθεια. [...] Το έχουν κάνει πολλοί και υπάρχουν πράγματα που τα ξέρουμε μόνο εμείς, του χώρου. Δεν γίνεται όμως, δεν έχω μεγαλώσει έτσι. Έχω μεγαλώσει με την αλήθεια», ενώ πρόσθεσε πως «Μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου έκοψαν το πρόγραμμα. Έχω κάνει πρόβες, τα έχω ξαναπεί. Το τι έγινε μετά και αποχώρησε η Πάολα είναι άλλη ιστορία, με τα ίδια πρόσωπα. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση, το περίμενα. Το κλίμα δεν ήταν όμορφο από την αρχή. [...] Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μου πει κάτι κάποιος για κάποιον και θα το πάρω τοις μετρητοίς. Αν δεν ζήσω κάτι, δεν ολοκληρώνω άποψη. Πλέον έπαθα και έμαθα. Είχα ακούσει... Πλέον όταν ακούω κάτι, θα το επεξεργάζομαι περισσότερο. Θα έχω μια... πισινή».

Μιλώντας για τη σχέση που έχει με τους γονείς του αλλά και για τον γιο του, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε:

«Έχω πάρα πολλά αδέλφια. Από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου είμαστε τρία παιδιά, η Όλγα, ο Ανδρέας και εγώ. Από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου είναι ο Λύσανδρος και ο Χρήστος. Πέντε αδέλφια συνολικά. Εγώ μεγάλωσα με τη μαμά. Έχω πάρα πολύ καλή σχέση με τα αδέλφια μου. Και η σχέση του μπαμπά και της μαμάς μου ήταν καλή, η σχέση η δική μου με τον μπαμπά δεν ήταν τόσο καλή. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι εξαιρετική. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και είχε φύγει. Τώρα έκανα παιδί και καταλαβαίνω. Τώρα δικαιολογώ τα ζευγάρια που χωρίζουν μόλις κάνουν παιδί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ένα παιδί είναι αιτία χωρισμού. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος πως θες να κάνεις ένα παιδί με αυτόν τον άνθρωπο για παραμείνεις μαζί του».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση