ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Ο CEO της Cyfield, Γιώργος Χρυσοχός μιλά στο must και φωτογραφίζεται στο 360

Ο CEO του ομίλου Cyfield, Γιώργος Χρυσοχός, βρίσκεται στα ηνία ενός από τους πιο ισχυρούς ομίλους του κατασκευαστικού τομέα στην Κύπρο.

Δέσποινα Άσπρου

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 360 κτηρίου, την ανέγερση του οποίου ανέλαβε η Cyfield, ο CEO του ομίλου, Γιώργος Χρυσοχός, μιλά στο περιοδικό must και στη δημοσιογράφο Άντρη Θρασυβούλου για το πολυώροφο κτήριο το οποίο κοσμεί τη λεωφόρο Μακαρίου και πρόκειται να αλλάξει την όψη της Λευκωσίας.

Backstage από τη φωτογράφιση για το must Ιουλίου

Ο Γιώργος Χρυσοχός, στην ηλικία μόλις των 28 ετών, βρίσκεται στη θέση του CEO του ομίλου Cyfield, ενός από τους πιο ισχυρούς ομίλους του κατασκευαστικού τομέα στην Κύπρο και φωτογραφίζεται από τον Νέαρχο Παναγιώτου στα 135 μέτρα.

Ο Γιώργος Χρυσοχός μας μιλά εκτός από το υψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας αλλά και της Κύπρου μέχρι στιγμής, για την κρίση του κορωνοϊού, τις προκλήσεις του τομέα τους, την ανάπτυξη της πόλης και τη σύγκριση της με τη Λεμεσό αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

 

Μας ξεναγεί στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας, το 360 και εξομολογείται προσωπικές προκλήσεις αλλά και προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι η επιστροφή στο κέντρο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αφού η Λευκωσία αλλάζει την εικόνα της σιγά σιγά.





Το 360 διαθέτει 34 ορόφους, 120 διαμερίσματα, τρία καταστήματα, δύο εστιατόρια, πισίνα, γυμναστήριο, σαλόνι για εκδηλώσεις και τρία υπόγεια με 320 χώρους στάθμευσης και αποθήκες.




Περισσότερα στο must Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Ιουλίου στα περίπτερα.


* Την επιμέλεια της φωτογράφισης είχε η διευθύντρια του περιοδικού, Ειρήνη Χριστοφόρου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση