ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Ο Boris Johnson κάνει κάμψεις σε συνέντευξη για να δείξει πως είναι υγιής

«Είμαι τόσο ακμαίος όσο ένα μπουλντόγκ»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson έπεσε στο πάτωμα του γραφείου του στην Downing Street για να κάνει κάμψεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Mail, η οποία δημοσιεύτηκε χθες Κυριακή, ώστε να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια», λίγους μήνες μετά την νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω κορωνοϊού.

Γνωστός για ακροβατικά που έκανε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του υπέρ του Brexit και ως δήμαρχος του Λονδίνου, ο Βρετανός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη συνέντευξη στη βρετανική ταμπλόιντ για να αποκαλύψει σχέδια δαπανών σε υποδομές για να βοηθήσει τη Βρετανία να «ανακάμψει» μετά το lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Ωστόσο, ο Βρετανός ηγέτης ήθελε να απαντήσει και να διαψεύσει τις φήμες ότι η υγεία του επιδεινώθηκε μετά την νοσηλεία του σε μεθ τον Απρίλιο μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό.

«Είμαι τόσο ακμαίος όσο ένα μπουλντόγκ», είπε ο Johnson. «Θέλετε να κάνω μερικές κάμψεις για να σας δείξω πόσο σε φόρμα είμαι;», ρώτησε ο πρωθυπουργός και ντυμένος με πουκάμισο και γραβάτα, έπεσε στο πάτωμα για να κάνει κάμψεις.

«Η χώρα πρόκειται να ανακάμψει, και σίγουρα νιώθω γεμάτος ενέργεια. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα», συμπλήρωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Φυσικά οι Twitterαδες δεν άφησαν την φωτογραφία ασχολίαστη και γέμισαν την πλατφόρμα με τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Mail αφού βρήκαν την ιδέα του «κακή» και τον έκραξαν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση