ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Bill Gates εξαφανιζόταν από τη δουλειά για να συναντά γυναίκες

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την «άστατη» ζωή του Bill Gates κατά την διάρκεια του επι 27 χρόνια γάμου του με την Melinda.

Νέο δημοσίευμα του ‘Vanity Fair’ αναφέρει με πάσα λεπτομέρεια τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο εργασιακό του περιβάλλον τον τότε καιρό.
Συγκεκριμένα, μιλά για το γεγονός ότι ο Gates πήγαινε στην δουλειά κανονικά με την Mercedes του, ενώ λίγο αργότερα εξαφανιζόταν από το γραφείο με μια βαμμένη χρυσή Porsche, που του έφερνε συνεργάτης του, για να συναντιέται με γυναίκες.

Χαρακτηριστικά, ένας από τους εργαζόμενους δήλωσε, «Όλοι μας υποθέταμε ότι το έκανε αυτό, όταν ήταν να βρεθεί με γυναίκες», με το δημοσίευμα να επιμένει ότι «Γνώριζαν ότι υπήρχαν πολλά ραντεβού εκτός του εργασιακού χώρου, που δεν περιλαμβάνονταν στην ατζέντα του».

Να σημειώσουμε ότι ο Gates είναι ευρέως γνωστό ότι συλλέγει ανεκτίμητης αξίας αυτοκίνητα, και συγκεκριμένα Porsche (στην συλλογή του έχει, Porsche 911 του 1979 και μία από τις 337 Porsche 959 Sports). Από την άλλη, ένας άλλος υπάλληλος, «στάθηκε» στο πλευρό του αφεντικού υποστηρίζοντας ότι μάλλον έφευγε για επαγγελματικά ραντεβού, με το πρόγραμμά του να σχεδιάζεται σε 5λεπτα.

Ενώ αξίζει να θυμίσουμε και το δημοσίευμα της ‘New York Times’ που ανέφερε ότι ο ίδιος κυνηγούσε τις υπαλλήλους του, με μια περίπτωση το 2006, να αναφέρεται μέσα στα emails του όταν απάντησε «Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ». Ενώ σε μια άλλη όταν εργαζόταν στο ίδρυμα ‘Bill&Melinda Gates’, να ζητά ραντεβού «Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;» με την δεύτερη να υποστηρίζει ότι την έκανε να νιώθει άβολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X