ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ο Trump αμφισβητεί εκ νέου το αποτέλεσμα

Donald Trump: «Πώς γίνεται κάθε φορά που καταμετρούν επιστολικές ψήφους είναι τόσο καταστροφικές για τα ποσοστά;»

Με δύο tweet του, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Donald Trump, αμφισβητεί εκ νέου την εκλογική διαδικασία, τη στιγμή που εξελίσσεται η καταμέτρηση στις πολιτείες που δεν έχουν ακόμα κριθεί. «Χθες το βράδυ είχα προβάδισμα, συχνά σταθερό, σε πολλές Πολιτείες – κλειδιά, τις περισσότερες από τις οποίες ελέγχουν οι Δημοκρατικοί. Τότε, μία προς μία, άρχισαν να εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο, καθώς γινόταν η καταμέτρηση των ψήφων. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ και οι “δημοσκόποι” έπεσαν σε ένα μεγάλο και ιστορικό λάθος».

 

Στο δεύτερο μήνυμα του τόνισε: «Πώς γίνεται κάθε φορά που καταμετρούν επιστολικές ψήφους είναι τόσο καταστροφικές για τα ποσοστά;»

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά αφότου ανάρτησε ο Trump το μήνυμα του, το Twitter προχώρησε σε νέα επισήμανση ότι ο αμερικανός πρόεδρος παραβιάζει τους κανονισμούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία.

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Νωρίτερα, ο Trump προανήγγειλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ για τις επιστολικές ψήφους, κάνοντας λόγο για απάτη σε βάρος του αμερικανικού λαού.
Σε δηλώσεις του από τον Λευκό Οίκο, ο Trump χαρακτήρισε «εκπληκτικά» τα αποτελέσματα των εκλογών και ανέφερε ότι είναι νικητής, υποστηρίζοντας ότι οι αντίπαλοί του «ξέρουν πως δεν μπορούν να νικήσουν».

«Ετοιμαζόμασταν για μια μεγάλη γιορτή και ξαφνικά αναβλήθηκαν οι εορτασμοί» σημείωσε, ενώ τόνισε ότι σε πολιτείες κλειδιά επικράτησε με διαφορά. «Ειλικρινά, κερδίσαμε», συνέχισε.

Υποστήριξε δε πως «μια πολύ θλιβερή ομάδα ανθρώπων» προσπαθεί να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα εκατομμυρίων υποστηρικτών του που τον ψήφισαν.

«Προσπαθούν να κλέψουν»

Νωρίτερα, μέσω Twitter, ο Trump έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη» και στη συνέχεια τόνισε: «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές. Ποτέ δεν θα τους αφήσουμε. Οι ψήφοι δεν μπορούν να καταμετρηθούν αφού έχουν κλείσει οι κάλπες».

To Twitter έβαλε επισήμανση στην ανάρτηση Trump περί προσπάθειας κλοπής στις εκλογές. «Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία» ανέφερε η πλατφόρμα στην επισήμανσή της για το μήνυμα του κ. Trump.

 

Πηγή: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση