ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συγκινεί με την διάσωση σκύλου από κάδο σκουπιδιών

Το video που έκανε το γύρω του Διαδικτύου.

newsroom must

Η κίνηση του ηθοποιού Βασίλη Χαραλομπόπουλου συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του Instagram, οι οποίοι θαύμασαν το μεγαλείο ψυχής τους και συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός άκουσε το κλάμα ενός νεογνού σκύλου που ερχόταν από κάδο σκουπιδιών, το οποίο και προφανώς πέταξε κάποιος άλλος.

Ο Βασίλης μαζί με την φίλη του Λίνα εντόπισαν το σκυλί και ο ηθοποιός δεν δίστασε να μπει μέσα στον κάδο για να απεγκλωβίσει την αθώα αυτή ψυχή.

Το video ανέβασε η Λίνα Πρίντζου γράφοντας πως ''Λίγο έξω απο την Αργαλαστη στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτηρία της ψυχής μας''.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου τους τελευταίους μήνες μένουν στο ησυχαστήριό τους στις Μηλιές Πηλίου, όπου διατηρούν εξοχικό σπίτι. Οι δυο τους είναι βαθιά φιλόζωοι και έχουν ήδη δύο σκυλιά, τα οποία λατρεύουν.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lina Printzou (@linaprintzou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση