ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στα Sppmedia HQ

''Ήταν must να έρθω στο must''

Δέσποινα Άσπρου

Το μεσημέρι της Τρίτης (31/01) ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, βρέθηκε στα Sppmedia HQ.
 
Τον υποψήφιο πρόεδρο, ο οποίος έφτασε στα νέα γραφεία της Sppmedia μαζί με τον βουλευτή Δημήτρη Δημητρίου, υποδέχτηκαν οι  διευθύνοντες σύμβουλοι του ομίλου SPP Media, Δημήτρης Λοττίδης και Χρίστης Λοττίδη.
 
O υποψήφιος πρόεδρος της δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου έφτασε στα γραφεία της εταιρείας μαζί με τον βουλευτή Δημήτρη Δημητρίου το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου.
 
Αφορμή της επίσκεψής του στον όμιλο στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» με την δημοσιογράφο Οριάνα Παπαντωνίου. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούσαν, μεταξύ άλλων, την οικονομία, τους ανθυποψηφίους του, το debate του λαού και το όραμά του για την Κύπρο.
 
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο στούντιο του ΣΠΟΡΤ FM 95.0 
 
Σε ερώτηση ότι σε πέντε ημέρες έχουμε εκλογές και ποιο μήνυμα θέλει να δώσει σε αυτούς που θα απέχουν ή σε αυτούς που λένε ότι όλοι οι υποψήφιοι είναι ίδιοι, ο κ. Νεοφύτου απάντησε ότι «είναι στο χέρι μας να ξανά κερδίσουμε πίσω τη χαμένη αξιοπιστία μας», εκφράζοντας τη θέση ότι ο κόσμος κουράστηκε από τις τελευταίες κρίσει και χρειάζεται ελπίδα. «Έχω μεγάλα οράματα για τον τόπο μου τα οποία δεν χωράνε σε μοιρασμένες πατρίδες. Έρχονται προκλήσεις και κίνδυνοι τους οποίους αναγνωρίζω ούτως ώστε να τους αντιμετωπίσω».
 
Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του ο Αβέρωφ Νεοφύτου αποκάλυψε το όραμά του για την Κύπρο.
 
Με το τέλος της συνέντευξής του στη ραδιοφωνική εκπομπή, ο υποψήφιος πρόεδρος ξεναγήθηκε στο κτήριο της Sppmedia, αρχίζοντας από τα ραδιοφωνικά στούντιο που βρίσκονται στο υπόγειο.
 
Στην συνέχεια, συνοδευμένος από τον Δημήτρη Λοττίδη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου έφτασε στον πρώτο όροφο της εταιρείας, όπου βρίσκoνται το τμήμα μάρκετινγκ και η α' αίθουσα σύνταξης του ομίλου. Φτάνοντας στο must online, ο υποψήφιος πρόεδρος της δημοκρατίας, ευδιάθετος μάς χαιρέτησε όλους και δήλωσε πως "η επίσκεψή του στο must ήταν must".
 
 
Στην συνέχεια, προχώρησε στον δεύτερο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Καθημερινής. Εκεί συνομίλησε με την ομάδα σύνταξης της εφημερίδας και διευθύντρια και δημοσιογράφο της Καθημερινής, Μαρίνα Οικονομίδου.
 
Ο δημοσιογράφος Απόστολος Τομαράς και η διευθύντρια της Καθημερινής Μαρίνα Οικονομίδου υποδέχονται στα γραφεία της Καθημερινής τον υποψήφιο πρόεδρο Αβέρωφ Νεοφύτου και τον βουλευτή Δημήτρη Δημητρίου.
 
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τα νέα γραφεία της Sppmedia.
 
Μετά την ξενάγηση στα γραφεία της εταιρείας, η διοίκηση του ομίλου παρέθεσε γεύμα στον υποψήφιο πρόεδρο και στον βουλευτή που τον συνόδεψε. 
 

Στιγμιότυπο από το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της Sppmedia στον Αβέρωφ Νοεφύτου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X