ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O 9χρονος που έπεσε θύμα bullying, αποθεώθηκε στο γήπεδο

O Quaden Bayles που πάσχει από νανισμό και ήθελε να αυτοκτονήσει έκανε το όνειρό του πραγματικότητα

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή ένα 9χρονο αγόρι με νανισμό, τον Quaden Bayles που όπως λέει έχει δεχτεί τόσο bullying στο σχολείο και ζητά να αυτοκτονήσει. Η συγκεκριμένη ιστορία έχει γίνει viral παγκόσμια και προκάλεσε κύμα αλληλεγγύης ενώ την ίδια ώρα είναι σαν ένα wake up call για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή.

Η ιστορία του μικρού Quaden Bayles
O μικρός έγινε παγκόσμια γνωστός από το βίντεο που ανέβασε η μητέρα του στο Facebook και στο οποίο κλαίει σπαρακτικά εξαιτίας του bullying που δέχεται καθημερινά στο σχολείο. Ο 9χρονος γεννήθηκε με αχονδροπλασία μία γεννετική διαταραχή η οποία προκαλείται από τον νανισμό. Η μητέρα του στο βίντεο εξηγεί ότι το παιδί της βιώνει τον σχολικό εκφοβισμό τόσο έντονα που σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Η ανταπόκριση παγκοσμίως ήταν μεγάλη και παιδιά απ' όλες τις χώρες του κόσμου στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον εννιάχρονο Quaden.

 «Δώσε μου σχοινί να κρεμαστώ, θέλω να αυτοκτονήσω. Θέλω να μαχαιρώσω την καρδιά μου, θέλω κάποιος να με σκοτώσει», έλεγε απευθυνόμενος στην μητέρα του.»

«Θέλω οι άνθρωποι - οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι - να καταλάβουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying. Οπότε μπορεί να εκπαιδεύσετε σωστά τα παιδιά σας; Τις οικογένειές σας; Τους φίλους σας; Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν;» έγραψε η μητέρα του Quaden.

To video του σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα, και λίγες μέρες μετά αφού όλος ο κόσμος τον ''αγκάλιασε'' με την αγάπη του.  Χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και συγκεντρώθηκαν πάνω από 400.000 δολάρια για να ταξιδέψει στο Ορλάντο και να επισκεφθεί την Disneyland, ενώ αρκετεοί διάσημοι ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές τον υποστήριξαν δημόσια.

Στις 22 Φεβρουαρίου, ο μικρός μπήκε πρώτος στο Cbus Super Stadium στον αγώνα ράγκμπι All Star κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Τζόελ Τόμπσον και αποθεώθηκε από χιλιάδες φιλάθλους στην Αυστραλία. Ο Quaden πήρε τεράστια χαρά κάνοντας ένα όνειρό του πραγματικότητα, έχοντας τεράστια δύναμη από τη στήριξη του κόσμου μπορεί πλέον να ονειρεύεται.


Η ιστορία του μικρού Quaden είναι μία εξαιρετική αφορμή για να αναθεωρήσουμε τη στάση μας απέναντι σε κάθε είδους διαφορετικότητα που υπάρχει γύρω μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Hugh Jackman  |  Jeffrey Dean Morgan  |  Video  |  Viral  |  Quaden  |  Bullying  |  Νανισμός  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X