ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

«Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο…Εδώ τελείωσε»

Όσα είπε ηθοποιός, για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

newsroom must

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό» μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η συνάδελφός του Πηνελόπη Πιτσούλη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία της μαζί του στην σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η ίδια, αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του κατηγορούμενου, με ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, δεν μαρτυρούσε όλα αυτά που κατηγορείται.

Ερωτώμενη για το εάν οι καλλιτέχνες που είχαν καταγγελθεί πρόκειται να έχουν οποιοδήποτε μέλλον στη υποκριτική αλλά και για τις νέες ηθοποιούς, η κ. Πιτσούλη απαντά «έξω από τα δόντια».

Αρχικά, μίλησε για την συνεργασία της μαζί του λέγοντας, «Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί και ήταν τόσο κύριος, τόσο άψογος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Που να ξέρω εγώ. Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν είναι ένα απλό πράγμα, είδαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να είχαμε μπροστά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια».

Ενώ για το εάν θα μπορέσει, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που έχουν καταγγελθεί να ξαναδουλέψουν είπε, «Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μέλλον στο χώρο. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του “άι να χαθείς ρε κάθαρμα”. Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο…Εδώ τελείωσε».

Kαταλήγοντας δίνει μία συμβουλή στις νεότερες ηθοποιούς, «Να προσέχουν και το παραμικρό που τους φαίνεται ύπουλο και πονηρό. Να το καταθέτουν, να μην το προσπερνάνε».

Δείτε τις δηλώσεις της στο πιο κάτω απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση