ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νικόλας Κουμίδης: Το ξέσπασμα του σκηνοθέτη της ταινίας Το πουλί της Κύπρου μέσω facebook

Εδώ και δύο εβδομάδες η ταινίας τους Το πουλί της Κύπρου βρίσκεται στην κορυφή των κυπριακών box office και όχι άδικα.

Μία ταινία, που φτιάχτηκε με απίστευτο μεράκι, με σκληρή δουλειά, με πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών από Ελλάδα και Κύπρο και με μία ομάδα ενωμένη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιατί όμως ο σκηνοθέτης και συμπαραγωγός της ταινίας Νικόλας Κουμίδης ξεσπά μέσω facebook; Τι είναι αυτό που τον ενόχλησε και βγήκε εκτός εαυτού;

Οι κακές κριτικές κάποιων εξόργισαν όπως φαίνεται τον συμπαραγωγό και σκηνοθέτη, ο οποίος με ένα post στο Facebook βάζει ή καλύτερα τους βάζει... στην θέση τους.

"Θέλω να πω σε όλες τες κακές γλώσσες που ξαφνικά μεγάλωσαν, σε όλους τους δήθεν κριτές-«δημοσιογράφους» τηλεόρασης κινηματογράφου και παντός θεάματος αλλά και σε όλους τους «καλούς» συναδέλφους ότι ξεκίνησα από το μηδέν, δεν έγλυψα ποτέ κανένα κ@λο@, δεν έβαλα ποτέ μέσο και κατάφερα να κάμω ταινία ή ταινιούλα. Αυτή η ταινιούλα λοιπόν έσπασε το ρεκόρ στην Κύπρο κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής της για αυτό φάτε δύο αβγά μελάτα και πάρτε ένα καλό σετ κιάλια να με βλέπετε από μακριά. Τη δική μου αγάπη για αυτό που κάνω δεν θα τη ζήσετε ποτέ."

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X