ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νικόλας Ιωαννίδης: Μπουγελώθηκε για ιερό σκοπό

Ποδαρικό στο «Ice Bugget Challenge» στην Κύπρο έκανε ο Νικόλας Ιωαννίδης, προκαλώντας «πανικό» στα social media όταν αποφάσισε να ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό σε Facebook και instagram βίντεο που τον έδειχνε να αυτομπουγελώνεται.

Όλα αυτά φυσικά για καλό σκοπό μιας και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Deejay 93.5, παρουσιαστής του MAD και fashion editor του περιοδικού Beautiful People αποφάσισε να «κλέψει» την ιδέα αγαπημένων celebrities και να φέρει στο νησί μας το διάσημο παιχνίδι με το κρύο νερό με στόχο τη στήριξη της Europa Donna Κύπρου.

Ο νέος κριτής του «Feel Fantastic 2» έγραψε συγκεκριμένα ανεβάζοντας το βίντεο,, «Ξεκινάμε στην Κύπρο το Als ice bucket challenge. Σκοπός αυτού του social media game είναι να προκαλέσει τον κόσμο να λουστεί με παγωμένο νερό και να προσφέρει το ενδεικτικό ποσό των 20€ σε φιλανθρωπικό σκοπό με θέμα τον καρκίνο. Προκαλώ την Έβελυν Καζαντζόγλου και την Κάλια Ελευθερίου. Έχετε 24 ώρες να εκτελέσετε την πρόκληση ή να προσφέρετε 20€ στη Europa Donna Κύπρου».

Πληροφορίες του www.must.com.cy λένε πως τα δύο κορίτσια δέχτηκαν με χαρά την πρόκληση του Νικόλα και ετοιμάζουν την απάντησή τους, η οποία θα μας αφήσει άφωνους όπως εξομολογήθηκαν στους γύρω τους.

Επιθυμία του Νικόλα, όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή «Bonjour Ampazour», είναι το παιχνίδι αυτό, που ξεκίνησε από πλάκα,  να συνεχιστεί και να μετατραπεί σε κάτι πολύ μεγάλο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση