ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Nέα πυρά κατά Τrump για τα περί αναβολής

«Μέχρι πρόσφατα, θεωρούσα πολιτική υπερβολή των Δημοκρατικών τον χαρακτηρισμό “φασίστας” για τον Τραμπ», έγραψε στους New York Times ο Steven G. Calabresi.

Οι δηλώσεις του Donald Trump περί αναβολής των εκλογών του Νοεμβρίου εξακολουθούν να προκαλούν αποτροπιασμό, ακόμη και στους συμμάχους του, πράγμα που δεν τον εμπόδισε να «καρφιτσώσει» τη σχετική ανάρτηση στην κορυφή της σελίδας του, στο Τwitter, ώστε να είναι εμφανής με την πρώτη ματιά σε όλους.

«Μέχρι πρόσφατα, θεωρούσα πολιτική υπερβολή των Δημοκρατικών τον χαρακτηρισμό “φασίστας” για τον Τrump», έγραψε στους New York Times ο συντηρητικός καθηγητής Νομικής και συνιδρυτής της Ένωσης Φεντεραλιστών (Federalist Society), Steven G. Calabresi. «Το tweet είναι φασιστικό και αρκεί από μόνο του για να τον παραπέμψει εκ νέου σε δίκη η Βουλή των Αντιπροσώπων και να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του η Γερουσία. Ο Trump πρέπει να αποπεμφθεί, εκτός αν πάρει πίσω τις δηλώσεις αυτές».

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου, ο Trump είχε χαρακτηρίσει «εξευτελιστικό για την Αμερική» το να διεξαχθούν εκλογές στις οποίες θα έχει μεγάλο ρόλο η επιστολική ψήφος, ισχυριζόμενος, παρά την έλλειψη διαθέσιμων στοιχείων, ότι οι εκλογές θα είναι «αναξιόπιστες και νοθευμένες».

Ο ίδιος βλέπει την υποστήριξή του να μειώνεται διαρκώς, ενώ οι νέες ειδήσεις από το μέτωπο της οικονομίας, του αφαιρούν το τελευταίο χαρτί που είχε στα χέρια του, την ελπίδα της οικονομικής ανάκαμψης.

Χθες εξέπνευσαν τα προγράμματα που υποστήριζαν το εισόδημα εκατομμυρίων ατόμων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό, χωρίς οι Ρεπουμπλικανοί στη Γερουσία να έχουν συμφωνήσει σε παράτασή τους. Η εξέλιξη αυτή απειλεί την οικονομία με νέο γύρο ύφεσης, ανεργίας, κλεισίματος επιχειρήσεων και εξώσεων, την ώρα που ο Trump επιδιώκει την επανεκλογή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X