ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νέα μαρτυρία - ''βόμβα'' στην υπόθεση Λιγνάδη

''Ο ίδιος μου είπε ότι έχει σχέση με ένα αγόρι 16 ετών, δεν το έκρυβε''

newsroom must

Σε νέα μαρτυρία προέβει η 40χρονη που με την κατάθεσή της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Η μάρτυρας, μιλώντας στην εκπομπή ''T-Live'', αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα γεγονότα που γνώριζε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, χωρίς να είναι η ίδια θύμα του. 

Στις αποκλειστικές δηλώσεις της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δήλωσε τα ακόλουθα:

"Ο ίδιος μου αποκάλυψε ότι είχε σχέση με ανήλικους. Δεν είμαι ηθοποιός όπως με παρουσιάζουν τα μέσα και δεν ήμουν 19 χρόνια σύντροφός του. Με τη μαρτυρία μου πήγα να κάνω κάτι καλό. Είχα γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από το χώρο. Κάποια στιγμή, είχαμε κάνει σχέση, μετά δεν προχώρησε, αλλά κρατήσαμε φιλικές επαφές.

Εγώ έφυγα και ζούσα πολλά χρόνια εκτός Αθηνών και επέστρεψα κάποια χρόνια αργότερα. Όταν γύρισα, το 2016, αρχίσαμε να μιλάμε αραιά και που, βρεθήκαμε μια φορά να τα πούμε και ο ίδιος μου είπε ότι έχει σχέση με ένα αγόρι 16 ετών. Του απάντησα πως είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνει και ότι αν μπορούσα να το κάνω, θα πήγαινα στην Αστυνομία. Εκείνος μου είπε ότι δεν βλέπει που υπάρχει πρόβλημα. Αντέδρασε όταν του είπα ότι θα πάω να τον καταγγείλω. Άρχισε να με απειλεί.

Προσπαθούσα να του πω να πάει σε έναν ειδικό για την περίπτωση του και να σταματήσει να το κάνει. Εκείνος με απείλησε, μου είπε: "Θα καταστρέψω τη ζωή σου, θα καταστρέψω τη ζωής οικογένειάς σου, θα σε σκοτώσω”. Ακούγοντας, τελευταία, όλες αυτές τις μαρτυρίες πήρα την απόφαση να καταθέσω. Είναι δυνατόν να μην το έκανα; Εγώ νόμιζα ότι θα πήγαιναν κι άλλοι, όλο το θέατρο βούιζε με αυτή τη συμπεριφορά του, δεν το έκρυβε πουθενά. Όλοι γνώριζαν" είπε η 41χρονη μάρτυρας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS