ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νέα εποχή, νέος αέρας στην Tiffany Boutique

Εδώ και πάνω από 40 χρόνια η Tiffany Boutique διασφαλίζει τη ροή δημιουργιών κορυφαίων σχεδιαστών μόδας απ’ όλο τον κόσμο στην εγχώρια αγορά. Φέτος εμπλουτίζει τις συλλογές της με μια νέα πληθώρα ονομάτων φέρνοντας αέρα ανανέωσης, προσφέροντας ακόμα πιο προσιτές επιλογές αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και προσεγγίζοντας ταυτόχρονα ένα πιο νεανικό κοινό.

Που αλλού θα βρείτε τόση μόδα, κομψότητα και στυλ μαζεμένα σε ένα χώρο; Στην Tiffany Boutique το φετινό φθινόπωρο έρχεται πιο ανανεωμένο και πολυδιάστατο από ποτέ. Emanuel Ungaro, Cedric Charlier, Alexander McQueen (Λευκωσία), Jean Paul Gaultier, Matthew Williamson, Zuhair Murad είναι μερικά από τα ονόματα που προστίθενται στις συλλογές μας. Τα καλωσορίζουμε!

Παράλληλα με όλα τα νέα brands, στην Tiffany Boutique εξακολουθείτε να βρίσκετε τις σταθερές γραμμές Donna Karan, Emilio Pucci (Λευκωσία), Missoni, Philosophy di Alberta Ferretti (Λευκωσία), DKNY (Λευκωσία), Clips, Schumacher, Versace Collection, καθώς και το μοναδικό στην Κύπρο Chanel Corner με τα πιο περιζήτητα αξεσουάρ, τσάντες και κοσμήματα στον κόσμο. Και για αυτή τη σεζόν ο νέος κατάλογος με μια επιλογή συνόλων από τις συλλογές μας είναι ήδη διαθέσιμος παρουσιάζοντας τις καταπληκτικές εικόνες που δημιούργησε για μας ο φωτογράφος, σχεδιαστής και δημοσιογράφος μόδας Filep Motwary μέσα από το φακό του και την υψηλή του αισθητική.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα καταστήματα Tiffany ανανεώνονται συνεχώς προσφέροντας νέες και πιο προσιτές επιλογές στο αγοραστικό κοινό κρατώντας ψηλά την ποιότητα τόσο στα προϊόντα όσο και στην εξυπηρέτηση πελατών. Μέσα από τη σφαιρική φιλοσοφία ανανέωσης, το κατάστημα Tiffany Boutique στη Λευκωσία απαρτίζεται από νέο προσωπικό που εξασφαλίζει την άψογη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ενώ ήδη λειτουργεί και με νέο συνεχόμενο ωράριο (09:00-19:00). Επιπλέον, το Tiffany Boutique στη Λεμεσό θα μεταφερθεί σε παραπλήσιο νέο μεγαλύτερο χώρο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, εντός του Olympic Residence.

Καλωσορίσατε στη νέα εποχή της Tiffany Boutique!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα brands, τη φιλοσοφία και φωτογραφικό υλικό, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα tiffany-boutique.com επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22374070 (Λευκωσία), 25582777 (Λεμεσός), στο email. info@tiffany-boutique.com, και στο Facebook: TiffanyBoutiqueCyprus.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS