ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποιος είναι ο Κύπριος σύντροφός της;

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τεύχος του Beautiful People αυτήν την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού διαβάζουμε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία βρέθηκε στο νησί μας και μαθαίνουμε ποιος είναι τελικά ο Κύπριος σύντροφός της.

Ακόμη Μύκονος confidential, ποιες celebrities βρέθηκαν στο νησί του ανέμου και έκοψαν τις ανάσες με τα κορμιά τους.

Διαβάζουμε, επίσης, τι κι αν είναι εικοσάρες, τριαντάρες, ακόμη και σαραντάρες αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ποιες είναι λοιπόν οι βασίλισσες της παραλίας; Στο Beautiful People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε για τη sexy ελληνίδα ηθοποιό Ζέτα Δούκα η οποία βρέθηκε στην Τήνο και αναστάτωσε τους ντόπιους με την εμφάνισή της.

Τι κι αν χάσαμε τα ίχνη της Νάντια Μπουλέ το τελευταίο διάστημα; Ο paparazzi φακός του περιοδικού την εντόπισε να κάνει διακοπές και όχι μόνη. Μαθαίνουμε με ποιον απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Και αυτή την Κυριακή οι fashion lovers απολαμβάνουν μέσα από τις σελίδες μόδας island calling, πάρτε ιδέες και γίνετε εσείς η βασίλισσα στα glamour νησιά.

Αυτά καθώς και άλλα πολλά μόνο στο Beautiful People που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή μαζί με την Καθημερινή.

Μην το χάσετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS