ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Natalie Christopher: Το τραγικό τέλος και το μεγάλο όνειρο που είδε να πραγματοποιείται

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ της αναζήτησης της 34χρονης αστροφυσικού Ναταλί Κρίστοφερ στην Ικαρία, αφού βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι στην Ικαρία.
Η αγγλοκυπρια αστροφυσικός αγνοείτο από τη Δευτέρα 5 Αύγουστου όταν πήγε για τρέξιμο μια μεγάλη τις αγάπη και βρήκε τραγικό θάνατο.
Συγκίνηση προκαλούν οι δηλώσεις γνωστών και φιλών. ''Ελπίζουμε η Νάταλι να είναι τώρα ανάμεσα στα αστέρια και τους πλανήτες που αγαπούσε τόσο πολύ''

To μικρό αφιέρωμα, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, στην αδικοχαμένη Natalie Christopher, που έκανε η σελίδα «Cyprus Trail Runners», τα μέλη της οποίας γνώριζαν πολύ καλά, μέσω της αγάπης τους για το τρέξιμο στην φύση, την 34χρονη Αγγλοκύπρια είναι ιδιαίτερα συγκινητικό.Η αγάπη της για την παντός είδους άθληση, η θετική της ενέργεια και το χαμόγελό της είναι τα στοιχεία της Natalie που οι φίλοι της δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Εκτός από την Αστροφυσική και το τρέξιμο στην φύση και τον αθλητισμό γενικότερα, η Natalie υπήρξε ακτιβίστρια υπέρ της ειρήνης, φεμινίστρια, προστάτης των ζώων και αθλήτρια τριάθλου, σύμφωνα με την ίδια σελίδα. «Ήταν ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους που είχαμε γνωρίσει», γράφουν, με πάθος για ζωή την οποία ζούσε στο έπακρον. Όταν έτρεχε στο δάσος, πάντα την άκουγαν να πλησιάζει, καθώς γελούσε και διασκέδαζε σαν ένα μικρό παιδί, ενώ όταν αγωνιζόταν, έπαιρνε τον χρόνο της για να απολαύσει το «ταξίδι», χωρίς να εγκλωβίζεται στην ιδέα ότι έπρεπε να νικήσει, ούτε στο να βλέπει σε ποια θέση ήταν, όπως ούτε και με τον ρυθμό με τον οποίο έτρεχε.

Η αγάπη της για όλα τα είδη που κατοικούν στον πλανήτη μας, την οδήγησε στο να γίνει vegetarian, καθώς δεν ήθελε να κάνει κακό στα ζώα, ενώ πάντα στο αυτοκίνητό της είχε τροφή για γάτες, σε περίπτωση που συναντούσε κάποια πεινασμένη στον δρόμο της.

Μέσω της Αστρονομίας και του αθλητισμού, προσπαθούσε να φέρει τους ανθρώπους κοντά, ενώ έκανε ό,τι μπορούσε για να ενώσει τους κατοίκους των δύο πλευρών της Κύπρου, της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής, με το να τους εξηγεί ότι τους ενώνουν περισσότερα απ' όσα τους χωρίζουν.

Αυτό της το πάθος την οδήγησε στην δημιουργία του «Cyprus Girls Can», μέσω του οποίου αποσκοπούσε στο να φέρει κοντά κορίτσια από ολόκληρη την Κύπρο για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ένα μεγάλο της όνειρο, το οποίο πρόλαβε να δει να υλοποιείται, ήταν η δημιουργία εξειδικευμένων εγκαταστάσεων άθλησης για κορίτσια. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει! Το κάνουμε!», έλεγε με ενθουσιασμό, σύμφωνα με την μαρτυρία που παρατίθεται από την σελίδα «Cyprus Trail Runners».

Αυτούσια η ανάρτηση στα αγγλικά από την σελίδα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS