ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

My Garde Robe Cyprus est arrive

Fashionistas όλης της Κύπρου ενωθείτε! Το My Garde Robe Cyprus φέρνει στην Κύπρο για πρώτη φορά μια πρωτοποριακή ιδέα που ήδη κάνει πάταγο στο εξωτερικό!

Για όλες που δεν τους αρέσει να φοράνε τα ίδια ρούχα, αλλά την ίδια στιγμή δεν θέλουν να ξοδεύουν μια μικρή περιούσια για κάθε ξεχωριστή (και όχι μόνο) περίσταση το My Garde Robe Cyprus δίνει τη λύση με την υπηρεσία ενοικίασης ρούχων εκλεκτών σχεδιαστών ή την πώληση τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η ιδέα είναι απλή. Ενοικιάζετε ένα φόρεμα της επιλογής σας για λίγες μέρες (από 1 μέχρι 4 ημέρες), το φοράτε και στη συνέχεια το επιστρέφετε. Η ενοικίαση είναι ένας πολύ καλός και ανέξοδος τρόπος για να παίξετε με την εικόνα σας και να αποκτήσει ποικιλία η εμφάνιση σας ενώ οι τιμές μας κυμαίνονται από €35-€125. Μετά από κάθε ενοικίαση όλα τα φορέματα καθαρίζονται επαγγελματικά και επιθεωρούνται. Ως εκ τούτου, το φόρεμα παραλαμβάνεται κάθε φορά σαν καινούργιο. Η γκαρνταρόμπα μας ανανεώνεται συνεχώς δίνοντας σας πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Και επειδή το να ντυθεί μια γυναίκα περιλαμβάνει εκτός από ρούχα, παπούτσια, τσάντα και κοσμήματα στο My Garde Robe Cyprus θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τσάντες και αξεσουάρ προς ενοικίαση.

Παραδόσεις γίνονται σε όλη την Κύπρο ενώ στην εξυπηρέτηση των πελατών μας εντάσσεται και η υπηρεσία VIP με επισκέψεις κατ’ οίκον και/ή σε άλλες ιδιωτικές τοποθεσίες για τη δοκιμή των ρούχων που έχουν διαλέξει. Η υπηρεσία είναι δωρεάν όταν το ποσό ενοικίασης ξεπερνά τα €60.

Για όλη την γκάμα της γκαρνταρόμπα μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mygarderobecyprus.com και/ή το κατάστημα μας Αγ. Ελένης 11, 1061, Λευκωσία.

Μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο (+357) 96542543, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mygarderobecyprus.com, και στους λογαριασμούς μας στο facebook My Garde Robe Cyprus στο twitter @MyGardeRobeCyprus, στο instagram MyGardeRobeCyprus και το pinterest My Garde Robe Cyprus.

e-shop: http://www.mygarderobecyprus.com/

youtube: https://youtu.be/kdpTywhKY7M

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση