ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μπορείς να μείνεις και εσύ στο πρώην tour bus που χρησιμοποιούν οι celebrities!

Διαμονή στο πολυτελές λεωφορείο της Taylor Swift για περίπου 1600 ευρώ το βράδυ

Τους τελευταίους μήνες αμέτρητοι τραγουδιστές ακυρώνουν τις συναυλίες τους λόγω του κορωνοϊού. Έτσι μία εταιρεία ενοικίασης οχημάτων αναψυχής στο Τενεσί των ΗΠΑ επινόησε έναν νέο τρόπο για να παραμείνει ενεργή- νοικιάζει στο κοινό λεωφορεία και αυτοκινούμενα, με τα οποία έκαναν περιοδείες διάσημοι τραγουδιστές.

"Έπρεπε να κάνουμε μία στροφή στην επιχείρησή μας" δήλωσε ο Τζόι Χέμφιλ συνιδιοκτήτης, μαζί με τον αδελφό του Τρεντ, της Hemphill Brothers στο Νάσβιλ, η οποία εξυπηρετεί τις ταξιδιωτικές ανάγκες διάσημων καλλιτεχνών εδώ και 40 χρόνια. Δυστυχώς, η επιχείρηση υπέστη μεγάλο πλήγμα στα μέσα Μαρτίου με σταρ όπως ο Post Malone και η Cher να επιστρέφουν στο σπίτι τους, αφού είχαν νοικιάσει περίπου δώδεκα οχήματα ο καθένας, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.

Τώρα, έναντι 2.000 δολαρίων τη βραδιά, όσοι επιθυμούν μπορούν να μείνουν μέσα σε ένα από τα πολυτελή τροχόσπιτα που είχαν μεταφέρει στο παρελθόν τις Beyoncé, Lady Gaga, Taylor Swift, και Dolly Parton στις συναυλίες τους. "Είναι ξενοδοχείο πέντε αστέρων με τροχούς", δήλωσε ο T. Hemphill .



Κάθε λεωφορείο είναι διαφορετικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών, προσέθεσε. Οι κινητές επαύλεις εκατομμυρίων δολαρίων διαθέτουν πληθώρα ανέσεων υψηλής ποιότητας, όπως έξι κουκέτες και ένα κρεβάτι queen size στο πίσω μέρος, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, συστήματα ψυχαγωγίας και μπάνιο με ντους.



Η Hemphill Brothers προσφέρει επίσης εξατομικευμένες εκδρομές -που περιλαμβάνουν ξεναγό. Οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στο Νάσβιλ για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Ο οδηγός πηγαίνει να τους παραλάβει. Για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορωνοϊό οι οδηγοί υποβάλλονται σε εξετάσεις και τα λεωφορεία απολυμαίνονται πριν από κάθε ταξίδι. "Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν οδικά ταξίδια για να δουν την υπέροχη χώρα μας με ασφάλεια" ανέφερε ο T. Hemphill . Τα πολυτελή οδικά ταξίδια έχουν φέτος ιδιαίτερη ζήτηση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

"Κάποια στιγμή η μουσική θα επιστρέψει και οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ασφαλείς να κάνουν αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη", είπε, "αλλά τώρα, αυτή είναι μοναδική ευκαιρία".

 

Πηγή: ΚΥΠΕ
Pictures: Hemphill Brothers

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση