ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μπορεί ο Joe να μην εγκαταλείπει το κομποσκοίνι του, ωστόσο η Kamala χορεύει στην βροχή

Οι εκλογές πλησιάζουν και ο κάθε υποψήφιος παλεύει με τον δικό του τρόπο να κερδίσει ψήφους

newsroom must

Ουκ ολίγες φορές ο Joe Biden έχει δηλώσει πως αυτό που τον έχει οδηγήσει να ξεπεράσεις τις μεγαλύτερες δυσκοίες στην ζωή του ήταν η πίστη του. Οπότε το ότι στις  3 Νοεμβρίου ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο ελπίζει να πείσει τους καθολικούς ψηφοφόρους να τον φηφίσουν, μάλλον δεν μάς κάνει εντύπωση.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Joe Biden παρακολουθεί τη λειτουργία στη μικρή εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στη συνοικία Ουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ όπου κατοικεί και όπως έχει εκμυστηρευθεί το 2017 δεν εγκαταλείπει ποτέ το κομποσκοίνι που είχε ο γιος του Bo την ημέρα που πέθανε. Να θυμίσουμε πως ο γιος του Biden έχασε την ζωή του το 2015 μετά από μάχη με τον καρκίνο και το 1972 έχασε την πρώτη του γυναίκα και την κόρη τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Και ενώ ο Joe Biden προσπαθεί να κερδίσει τους ψηφοφόρους μέσα από τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, η εκλεκτή του Joe Biden για την αντιπροεδρία, Kamala Harris, προσπαθεί να μάλλον να κερδίσει το πιο νεανικό κοινό... και τους φαν του χορού. Αν αναρωτιέστε γιατί το λέμε αυτό, θα σας εξηγήσουμε αμέσως. Η Kamala Harris σε εκδήλωση που βρέθηκε στο Jacksonville δεν δίστασε να χορέψει μέσα στην βροχή και να γίνει viral!

Λίγο μετά από την κυκλοφορία του viral στιγμιότυπου, δεν άργησαν και οι χιουμοριστικές δημοσιεύσεις στο Twitter με πρωταγωνίστρια την Kamala Harris.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X