ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Levi's jeans, λευκό πουκάμισο, loafers και ασημενια κοσμήματα
 

Μιχάλης Ασλάνης: Αύριο το τελευταίο αντίο

Νέα ενημέρωση

11:30

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη. Νέες εξελίξεις και πληροφορίες προκύπτουν καθημερινά σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον σχεδιαστή να θέσει τέλος στη ζωή του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο δημιουργός είχε αναφερθεί στις δύο γυναίκες που είχαν πλήρη εικόνα τον οικονομικών του. Δύο γυναίκες τις οποίες ο ίδιος αγαπούσε, όμως αυτές  τον πρόδωσαν και τον έβλαψαν οικονομικά. «Η οικονομική διευθύντρια η οποία με κατάκλεβε χρόνια», δήλωσε.

«Δεν είμαι καθόλου καλός στους αριθμούς και στους λογαριασμούς γενικά», αποκάλυψε παλαιότερα ο δημιουργός.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον πρώην δικηγόρο του και στενό του φίλο Ανδρέα Γαβαλά. «Ο, τι έχει πει ο Μιχάλης, είναι απόλυτα ειλικρινές. Δυστυχώς. Ο Μιχάλης με το ψέμα και την αναλήθεια είχε ένα απίστευτο διαζύγιο. Όταν μιλούσε, το έκανε πάντα μέσα από την καρδιά του. Είχε μια πάρα πολύ μεγάλη πικρία. Δεν τον ενδιέφερε τόσο το τι ζημιά οικονομική είχε πάθει, αλλά το πόσο είχε εξαπατηθεί και πόσο είχε προδοθεί η εμπιστοσύνη που είχε δείξει».

Πρόκειται για μια 30χρονη Αλβανίδα την Βικτώρια, η οποία είχε αναλάβει σχεδόν όλη την οικονομική διαχείριση του οίκου, κάτι που της έδωσε εξουσία στην κινητή και ακίνητη περιουσία του σχεδιαστή.

Η δεύτερη γυναίκα είναι σύμφωνα με πληροφορίες μια 60χρονη Πατρινή, η Αντζέλικα, η οποία μαζί με τη Βικτώρια, ανάλαβαν το οικονομικό κομμάτι και την εμπορική διαχείριση του ατελιέ του.

Το αποτέλεσμα ήταν σύμφωνα με τον πρώην δικηγόρο του, να χρωστά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, με τα 180.000 ευρώ  να πρέπει να δοθούν άμεσα.

Αν και προσπαθούσε να σταθεί και πάλι στα πόδια του, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει συναισθηματικά, πως μέσα σε μια νύχτα, 80.000 ευρω, 200 νυφικά και 80 φορέματα έγιναν καπνός, λένε δικά του άτομα.

«Οι οφειλές ήταν στο ΦΠΑ, στην εφορία, στο ΙΚΑ, και τα οποία τα είχαμε συνεννοηθεί, ότι από Σεπτέμβριο, εκμεταλλευόμενοι και τις διάφορες ρυθμίσεις που γίνονται, θα μπαίναμε σε ένα καθεστώς δόσεων» καταλήγει, λέγοντας πως «ήταν από τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Η σχέση του με τα χρήματα, ήταν όπως ο διάολος το λιβάνι. Έτσι μισούσε ο Μιχάλης τα θέματα τα οικονομικά. Δεν μπορούσε να έχει έλεγχο»., λέει ο πρώην δικηγόρους του.

«Κάποια άχρηστα άτομα που δυστυχώς δεν βλέπουμε, γιατί το καλλιτεχνικό μας μάτι δεν μπορεί, να διακρίνει την ηλιθιότητα που μερικοί συνεργάτες έχουν γιατί αυτό έχει συμβεί και σε μένα. Μέσα στην καλλιτεχνικότητα του και την αθωότητα, κάποιοι άνθρωποι επωφελήθηκαν» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς ο λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του είχε έρθει σε επικοινωνία με τον σχεδιαστή.

Στο ίδιο ύφος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του καλούς φίλου του Μιχάλη Ασλάνη, Γιώργου Κουτούλια. «Άνθρωποι που τους εμπιστεύτηκε και τον κρεμάσανε. Συνεργάτιδες του, 15 και 20 χρόνια. Τον κλέβανε καθημερινά. Δεν το είχε πάρει χαμπάρι», ανέφερε.

Αύριο το τελευταίο αντίο

10:52

To τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς, φίλοι αλλά και όσοι αγάπησαν τον γνωστό σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, αύριο το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στη Χαλκίδα. Η κηδεία θα τελεστεί στις 11 το πρωί στην γενέτειρά του και κόσμος από τον χώρο της ελληνικής μόδας και όχι μόνο θα παρευρεθεί για να αποχαιρετίσει τον αγαπήμένο σχεδιαστή.

Την ίδια στιγμή φίλοι του σχεδιαστή από την παιδική του ηλικία, θυμούνται στιγμές από την γειτονιά που μεγάλωσε μέχρι τα 14 του χρόνια "Κάθε μεσημέρι, μαζευόμασταν στην γειτονιά και παίζαμε ατελείωτες ώρες. Αυτό που άρεσε στον Μιχάλη ήταν τα έθιμα του καλοκαιριού. Μαζευόμασταν και κάναμε τον κλήδονα. Μάλιστα ανάβαμε και φωτιές και όλοι μαζί περνούσαμε ανέμελα χρόνια" αναφέρει ένας από αυτούς.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση