ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μις Ισπανία: Στόχος της να είναι η πρώτη τρανς Miss Universe

Δέσποινα Άσπρου

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ισπανίας, 25χρονη τρανς κατάφερε να στεφθεί Μις Ισπανία. Ο λόγος για την Angela Ponce, η οποία ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον χώρο του μόντελινγκ.

Αρκετοί είναι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την νίκη της Angela, αλλά οι περισσότεροι, όπως φαίνεται, είδαν την θετική πλευρά του ζητήματος, την επικρότησαν και χάρηκαν μαζί της. 

Η νίκη της είναι ένα μήνυμα υποστήριξης της LGBT κοινότητας, ενώ κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο, που έχει καθιερωθεί ως ο Pride μήνας.

«Ήμουν η πρώτη trans στην πασαρέλα, ωστόσο δεν πρέπει να σταματήσουμε, γιατί υπάρχουν πολλά συντηρητικά άτομα εκεί έξω», δήλωσε μετά τη στέψη της.

Να αναφέρουμε ότι το 25χρονο μοντέλο, έλαβε ξανά μέρος στα Ισπανικά καλλιστεία το 2015, ένα χρόνο μετά από την ολοκλήρωση της αλλαγής φύλου στην οποία προέβη. 

Με τον τίτλο «Μις Ισπανία» στα χέρια της, η Angela πλέον βάζει πλώρη για τον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe 2018, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο. Για όσους αναρωτιούνται αν επιτρέπεται η συμμετοχή transgender ατόμων, να πούμε πως ναι. Συγκεκριμένα η οργάνωση Miss Universe επιτρέπει τη συμμετοχή των εν λόγω ατόμων ήδη από το 2012, όταν πρόεδρός της ήταν ακόμα ο... Donuld Trump!

Η Angela θα διαγωνιστεί με σκοπό να μείνει στην ιστορία ως η πρώτη τρανς Miss Universe και ως η τέταρτη εστεμμένη που θα φέρει τον τίτλο στη χώρα της.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση