ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Μην εγκαταλείπετε τα κατοικίδιά σας, δεν θα σας κολλήσουν κορωνοϊό

Μετά από έρευνες φάνηκε φυσικά ότι τα κατοικίδια δεν νοσούν από τον κορωνοϊό

Θυμάστε την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έλεγε ότι ένας σκύλος στο Honk Kong είχε κορωνοϊό; Όλοι ξεκινήσαμε να αναρωτιόμαστε αν ο νέος ιός είναι δυνατόν να μεταδοθεί στα κατοικίδιά μας. Για την ιστορία να πούμε πως ο σκύλος της 60χρονης σύμφωνα με το υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Προστασίας Περιβάλλοντος (AFCD) έχει ”χαμηλό επίπεδο λοίμωξης”.

Μετά από έρευνες φάνηκε φυσικά ότι τα κατοικίδια δεν νοσούν από τον κορωνοϊό παρόλα αυτά μπορούν να τον μεταφέρουν όπως και άλλα αντικείμενα – πόμολα πόρτα, τραπεζάκια, χέρια-.

Γι’ αυτό τον λόγο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής έτσι ώστε να έχουμε τα κατοικίδια κοντά μας και να μην θεωρούμε τα αδέσποτα εστίες το ιού.

Με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι για να πάμε βόλτα τα κατοικίδιά μας όμως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Επιστρέφοντας στο σπίτι είναι απαραίτητο να καθαρίσουμε τις πατούσες και την μουσούδα του κατοικίδιου μας με βρεγμένο πανί και σαπούνι. Με αυτό τον τρόπο δεν θα μεταφέρουν τα όποια μικρόβια στο χώρο.

Ακόμα μια καλή συμβουλή είναι εκτός από το να το έχετε πάντα δίπλα σας με λουρί στην βόλτα να αποφεύγει και τις επαφές με άλλα ζώα ή ανθρώπους, όπως κάνουμε και εμείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση