ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα»

«Θα συμβούλευα τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει συγγνώμη»

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και όπως ήταν αναμενόμενο, η ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα και τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τον τον εργασιακό εκφοβισμό, τον Γιώργο Κιμούλη, την Ζέτα Δούκαι και την Κατερίνα Γερονικολού.

"Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έχω λόγο να φοβάμαι. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Και ποιοι είναι οι δύσκολοι. (...) Η πρώτη απάντηση που θα δώσω είναι ότι αν κοιτάξεις τους θιάσους, όπου δεις και πηγαίνουν όλοι οι ηθοποιοί, σημαίνει ότι υπάρχει καλή σχέση. Όπου δεις δυσκολία, δυστοκία και να παίζει πάντα με έναν ηθοποιό, με δύο ηθοποιούς....κάποιο πρόβλημα υπάρχει εκεί. (...) Δεν τον ξέρω πως λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω όμως είναι τις κοπέλες. Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης. Μια ψυχή αγγελική θα έλεγα, πραγματικά. Τη Ζέτα την ξέρω, την εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι μια ευαίσθητα κοινωνικά πολύ. Δε πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δε θα το κάνει.

Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Την έχει αυτή τη φήμη. Ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Κακά τα ψέματα, στο θέατρο γνωριζόμαστε όλοι.

Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα", δήλωσε η ίδια μεταξύ άλλων.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X