ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Mike: «Μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο είδα τη σχέση μας με την Έλενα αλλιώς»

Όσα είπε ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού για την ζωή τους στην Ελεονώρα Μελέτη.

newsroom must

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε ο σύντροφος της εκπροσώπου της Κυπριακής αποστολής της Eurovision 2021 – Έλενας Τσαγκρινού, Mike, και μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για την εμφάνισή της στην Ahoy Arena, όσο και για τα προβλήματα υγείας του.

Αρχικά, μιλώντας για την σύντροφό του, περιέγραψε με μεγάλη τρυφερότητα το ταλέντο της και την σχέση τους, λέγοντας «Η Έλενα είναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο. Τώρα το έδειξε και στο εξωτερικό. Αυτό το κορίτσι είναι γεννημένο για έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή της και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στον τελικό. Δεν θυμάμαι να είχε αμφιβολίες, σε μένα μου έδειξε το αντίθετο. Ήθελε πολύ, είναι αυθόρμητος σαν άνθρωπος. Η Έλενα έχει το πακέτο, για μένα είναι top τραγουδίστρια. Είμαστε μαζί κοντά τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, απλά ήμασταν στον ίδιο χώρο σαν συνεργάτες».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MIKE (@mike.official_profile)

Στην συνέχεια εξομολογήθηκε το περιστατικό που τους άλλαξε την ζωή, με την υγεία του, και πως το διαχειρίστηκαν σαν ζευγάρι. χαρακτηριστικά είπε, «Μετά μιλήσαμε… Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Χαίρομαι με τη χαρά της. Εγώ το έβλεπα σαν μια σχέση όμορφη, ωραία, σταθερή. Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας».

Ενώ για τις στιγμές που πέρασαν στο νοσοκομείο και για το πόσο τον στήριξε η ίδια, ο Mike αποκαλύπτει, «Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Η Έλενα δεν υπάρχει. Το πρωί δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω… Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο, κλεινόμουν για να μη με βλέπει κανείς».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MIKE (@mike.official_profile)

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση