ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Michelle Obama: Ούτε αυτή έμεινε ανεπηρέαστη από τον Κορωνοϊό

Ο λόγος για την κατάθλιψη που πέρασε στην καραντίνα.

newsroom must

Από το περασμένο καλοκαίρι (2020) η πρώην Πρώτη κυρία των ΗΠΑ μας είχε αποκαλύψει μέσα από το Podcast της ότι πάσχει από «ελαφριάς μορφής καταθλιπτική διαταραχή», όμως τώρα σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό People μίλησε για τις ψυχικές συνέπιες της πανδημίας.
«Χρειάστηκε να παραδεχθώ τι περνούσε γιατί πολλές φορές νιώθουμε ότι πρέπει να καλύψουμε αυτή την πτυχή του εαυτού μας, ότι πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων λες και δεν κολυμπάμε βαθιά κάτω απ’΄το νερό» ενώ συνέχισε τονίζοντας πως η κατάθλιψη δεν αποτελεί αιτία κοινωνικού στιγματισμού, ούτε ντροπής.

Επίσης σε ερώτηση που της έγινε αναφορικά με τα στατιστικά στοιχεία που έφερε στη φόρα το CNN (από τη δημοσκόπηση του Αμερικάνικοι Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) το 41% των ατόμων παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα λόγω της πανδημίας. Η 57χρονη είπε «Γι’ αυτό και πρέπει να μιλούμε περισσότερο για την ψυχική υγεία. Ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά τα ψυχικά τραύματα, τις φοβίες και άλλες τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις».

Για καταληκτικό σχόλιο η ίδια μίλησε για το εμβόλιο κατά της COVID-19 λέγοντας «Ενθαρρύνω τους πάντες να κάνουν το εμβόλιο ευθύς μόλις τους δοθεί η ευκαιρία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X