ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η παρέλαση για τον εορτασμό της νίκης της Kansas City Chiefs στο Super Bowl ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

H παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου για τον εορτασμό της πρόσφατης νίκης του Kansas City Chiefs στο Super Bowl ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο.

Ένα άτομο σκοτώθηκε και τουλάχιστον 21 άλλοι τραυματίστηκαν όταν πυροβολισμοί ξέσπασαν κοντά στο σταθμό Union Station στο τέλος της παρέλασης για την νίκη της ομάδας του NFL σύμφωνα με την αρχηγό του αστυνομικού τμήματος του Κάνσας Στέισι Γκρέιβς.

«Είμαι θυμωμένη με αυτό που συνέβη σήμερα», είπε σε συνέντευξη Τύπου. «Οι άνθρωποι που ήρθαν σε αυτή τη γιορτή θα πρέπει να περιμένουν ένα ασφαλές περιβάλλον».

Η Γκρέιβς πρόσθεσε ότι τρία άτομα, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθησαν στον απόηχο του πυροβολισμού. Ανέφερε επίσης ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η κατάσταση των θυμάτων κυμαίνεται από κρίσιμη έως μη απειλητική, δήλωσε στο NBC News ο αρχηγός του τάγματος της Πυροσβεστικής του Κάνσας Σίτι Μάικλ Χόπκινς.

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι Κουίντον είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι όλοι οι παίκτες, οι προπονητές και το προσωπικό των Chiefs ήταν ασφαλείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS