ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μία Κύπρια στη λίστα ''30 κάτω των 30'' της Forbes!

Το όνομα της είναι Κατερίνα Γαβριηλίδου, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια σε όλο τον κόσμο, και έχει διακριθεί στα περισσότερα απ’ αυτά. Το έργο της σε θέματα πολιτικής για τη νεολαία, και ενδυνάμωσης των νέων της Κύπρου, την έφερε το 2016 στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου βραβεύτηκε από την ίδια τη βασίλισσα με το βραβείο ''Young Leader'', προσθέτοντας, έτσι, ακόμα μια εξαιρετική διάκριση στο συνεχώς επεκτεινόμενο βιογραφικό της. 

Επιπλέον, είναι η πρόεδρος και ιδρυτής του οργανισμού νέων The European Cyprus Society, με στόχο την ενδυνάμωση της Κυπριακής νεολαίας και την εμπλοκή των νέων στα κοινά και τα Ευρωπαϊκά νεανικά δρώμενα.

Τώρα, η Κατερίνα, στα 29 της, είδε ακόμα μια σημαντική διάκριση αφού το όνομα της βρίσκεται στη λίστα  ''30 Κάτω των 30'' της Forbes, όπου παρουσιάζονται οι πιο σπουδαίοι άνθρωποι κάτω των 30 που πρέπει να προσέξεις, απ' όλο τον κόσμο.

''Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην Ευρωπαϊκή λίστα της Forbes ''30 Κάτω των 30'' ανάμεσα σε άλλους νεαρούς ηγέτες, δημιουργούς, επιχειρηματίες, οραματιστές και celebrities, όπως η Rita Ora'' έγραψε η ίδια στην ανάρτηση της στο Facebook με την οποία ανακοίνωσε την είδηση. 

 

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε πέρσι, στο #PINOFTHEWEEK, κάνοντας κλικ εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X