ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Μια all star συναυλία για τον κορωνοϊό σε συνεργασία με τον ΠΟΥ

Από την Lady Gaga στην Billie Eilish

Lady Gaga και πολλοί άλλοι celebrities όπως οι Billie Eilish, Chris Martin, David Beckham, Elton John, John Legend, Lizzo, Paul McCartney, Priyanka Chopra και Stevie Wonder ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Μαζί με τον Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Global Citizen θα δώσουν μια συναυλία για το One World: Together at Home με σκοπό να ενισχύσουν τους εργαζομένους υγείας.

Η συναυλία θα μεταδοθεί στις 18 Απριλίου ημέρα Σάββατο από τα κανάλια ABC, CBS και NBC και σε live streaming. Οικοδεσπότες του show θα είναι οι Stephen Colbert, Jimmy Fallon και Jimmy Kimmel

«Είμαστε ευγνώμονες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και σε όλο τον κόσμο - αυτή η πανδημία είναι μια καταστροφή. Προσεύχομαι για εκείνους αλλά και για όλους όσοι αρρώστησαν. Θέλω να στείλω τις προσευχές μου στους ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές τους και δυσκολεύονται να ζήσουν τα παιδιά τους» ανέφερε η Lady Gaga.

Η ίδια κατάφερε μέχρι σήμερα να μαζέψει 35 εκατομμύρια για τον κορωνοϊό σε συνεργασία με ειδικούς.
"Θέλουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα πριν βγούμε στον αέρα. Μόλις βγούμε στον αέρα, μαζέψτε τα πορτοφόλια και τις πιστωτικές σας και απολαύστε το show" τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση