ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μέχρι πού μπορεί να φτάστει μια fan για να υποστηρίξει το είδωλό της;

Αλήθεια τώρα, εσύ έχεις σκεφτεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια θαυμάστρια για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της καλλιτέχνη; Μάλλον ναι, αν και σίγουρα το μυαλό σου δεν πάει στην επαναστατική κίνηση μιας νεαρής... που τα έβαλε με την πρεσβεία της Σουηδίας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θαυμάστρια του ράπερ ASAP Rocky (A $ AP Rocky) συνελήφθη επειδή φέρεται να απείλησε ότι θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Page Six, το οποίο επικαλείται αναφορά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η ύποπτη, η οποία ταυτοποιήθηκε ως Rebecca Kanter, την περασμένη Τρίτη τοποθέτησε μια τσάντα κοντά στην είσοδο της πρεσβείας, έριξε υγρό από ένα γυάλινο ποτήρι Coca Cola στην πόρτα και φώναξε: "Θα ανατινάξω αυτό το ....". Και αν νόμιζες ότι η νεαρή έμεινε μέχρι εδώ, την επόμενη μέρα, η Kanter επέστρεψε στην πρεσβεία και άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό και να αναφέρεται στον Αμερικανό ράπερ, ASAP Rocky, ο οποίος κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στη Σουηδία. Αρνούμενη να εγκαταλείψει την πρεσβεία της Σουηδίας τέθηκε υπό κράτηση από μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών.

Μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Kanter κατηγορείται για καταστροφή περιουσίας και παράνομη είσοδο.

Η θαυμάστρια φαίνεται να επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του ράπερ A $ AP Rocky από τις σουηδικές αρχές. 

Να θυμίσουμε πως ο ράπερ κατηγορείται για βίαιη επίθεση στη διάρκεια επεισοδίου στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, ο ASAP Rocky κρατείται στη σουηδική πρωτεύουσα από τις 3 Ιουλίου. Ο Αμερικανός ράπερ, ο οποίος είχε μεταβεί στη Σουηδία για συναυλία, έχει δηλώσει επανειλημμένως την αθωότητά του, δημοσιεύοντας βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο από το επεισόδιο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος και οι συνοδοεί του ζητούν επανειλημμένα από δύο άνδρες να σταματήσουν να τους ακολουθούν. Η σύλληψη του διάσημου rapper έγινε μετά την κυκλοφορία βίντεο από άλλους χρήστες των social media που απεικονίζει τον A$AP Rocky μαζί με τους συνοδούς του να γρονθοκοπούν και να κλοτσούν έναν άνδρα. Ο Σουηδός εισαγγελέας Ντάνιελ Σούνεσον ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός ράπερ ASAP Rocky θα διωχθεί για επίθεση και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X