ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

“Μετάνιωσα, θέλω να πληρώσω για το έγκλημά μου” δηλώνει ο πιλότος

newsroom must

Μετανιωμένος δήλωσε ο πιλότος, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή T-LIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου ο Γιώργος Κουρδής που επικοινώνησε με τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. O σύζυγος της Καρολάιν, ομολόγησε την Πέμπτη 17 Ιουνίου ότι σκότωσε την 20χρονη μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή, σύμφωνα πάντα με τα λόγια του δικηγόρου, ο 32χρονος πιλότος τού είπε πως έχει μετανιώσει για όσα έκανε και θέλει να τιμωρηθεί, να πληρώσει για το έγκλημά του.

Ο πιλότος αποκάλυψε τον τσακωμό του με την Καρολάιν 
Οι αστυνομικοί δεν του αποκάλυψαν όλα τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους αλλά με ερωτήσεις προσπαθούσαν να τον κάνουν να τους μιλήσει. Tους είπε πως η κοπέλα ήταν συναισθηματικά ασταθής. “5 μέρες ήταν καλά και 2 μέρες η συμπεριφορά της ήταν στο κόκκινο” είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος. Ότι η κοπέλα ήταν αρκετά χειριστική, υπήρχαν καβγάδες. Γι΄ αυτό πηγαίναμε στον ψυχολόγο".

Όταν παραδέχθηκε τον φόνο, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τον τσακωμό τους. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, όταν το παιδί έπαιζε στο ισόγειο, εκείνος το σήκωσε λίγο άγαρμπα, η Κάρολαϊν έγινε έξαλλη και του είπε “Πώς σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;¨” και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς που λίγο αργότερα τελείωσε. Μετά η Καρολάιν πήγε στον επάνω όροφο και κοιμήθηκε. Ο πιλότος πήρε το μωρό και πήγε στη σοφίτα. Το ακούμπησε δίπλα της και εκείνη ξύπνησε. “Γιατί με ξυπνάς;” του είπε η Καρολάιν εκνευρισμένη. “Πάρε το μωρό από εδώ, γιατί με ξυπνάς;” Εκείνη τότε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, σηκώθηκε από το κρεβάτι πήρε το μωρό και με μια βίαιη κίνηση το πέταξε στην κούνια. Εκείνος φοβήθηκε, όπως είπε, για το μωρό. Ότι θα του κάνει κακό η μητέρα του…. Την έσπρωξα στο κρεβάτι. Της έκλεισα με τα χέρια το στόμα και τη μύτη και της έβαλα και μια μπλούζα στο στόμα. “Νόμιζα ότι λιποθύμησε αλλά μετά κατάλαβα ότι είχε πεθάνει” είπε στους αστυνομικούς ο πιλότος.

Η σκηνοθεσία
Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή του για όσα έκανε μετά τη δολοφονία της για να σκηνοθετήσει το άλλοθί του. “O ίδιος έπνιξα το σκυλί” είπε στους αστυνομικούς. Έπνιξε το σκυλί και μετά μπήκε μέσα και το κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας, “Το έπνιξα γιατί έπρεπε να γίνω πιστευτός σε σας” είπε… Μετά τους αποκάλυψε ότι έσπασε την κάμερα, πήρε την κάρτα sim και την πέταξε μάλλον στον υπόνομο ή στην τουαλέτα του σπιτιού. Είπε επίσης πως δεν υπήρχαν ποτέ χρήματα μέσα στο σπίτι.

“Συγγνώμη που σας έλεγα ψέματα” είπε στους αστυνομικούς. “Εσείς μου φερθήκατε σαν αδέλφια και εγώ σας έλεγα ψέματα.” 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X