ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μετά την νίκη του στο GNTM, ο Ηρακλής δηλώνει single

Η ανάρτηση της πρώην του και η δήλωση του μοντέλου

Η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες εξελίξεις που είδαμε στην ζωή του νεαρού Ηρακλή Τσουζίνοφ. Από το "πουθενά" ο όμορφος Ηρακλής κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλάνε γι΄αυτόν και μέσα από την προσπάθεια που κατέβαλε κατά την διάρκεια του GNTM 3 να αναδειχθεί το πρώτο top model της Ελλάδας. Και ενώ το γνωστό, πλέον, μοντέλο φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας λόγω της επαγγελματικής του πορείας, τα πράγματα στην προσωπική του ζωή φαίνονται κάπως μπερδεμένα.

Λαμβάνοντας υπόψη πως το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί πολλά για την σχέση του Ηρακλή με την σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη... δεν ήταν λίγοι αυτοί που με αφορμή τον τελικό του σόου ανέτρεξαν στον profile της στο Instagram για να δουν την αντίδρασή της. Ανάμεσά τους και εμείς. Παρατηρώντας τα stories, λοιπόν, της 21χρονης χορεύτριας θεωρήσαμε πως όλα μεταξύ τους είναι μια χαρά, αφού η ίδια στήριξε το μοντέλο και κάλεσε τους followers της να τον ψηφίσουν. Έπειτα, δήλωσε  στα stories της ότι ο Ηρακλής «άξιζε» την νίκη του. Και ενώ το είχαμε δεδομένο, ο Ηρακλής μέσα από δηλώσεις του αποκάλυψε πως είναι single!

“Η Αγγελική λογικά σκέφτεται τα καλύτερα, θέλω να πιστεύω ότι με στηρίζει, αλλά πλέον δεν κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου γιατί “τα σπάσαμε”. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά κι όχι στα προσωπικά”, ανέφερε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angeliki Katri (@craangeld)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X