ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Μεμονωμένες βροχές: Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη σύντομη διάλυση της τοπικής πρωινής αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αρχικά κυρίως σε δυτικές και βόρειες παράλιες περιοχές και αργότερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως τις απογευματινές ώρες, ενώ το Σάββατο θα εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τη Δευτέρα, σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση