ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση

newsroom must

Η εποχική χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να εγκαθίσταται στην περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη, κυρίως χαμηλή, νέφωση. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως σε ανατολικές περιοχές του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, νωρίς το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Παροδικά, το μεσημέρι και το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και το απόγευμα και στα νότια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, σε υπήνεμες περιοχές, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά αργότερα ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σε ορισμένες περιοχές μικρή άνοδο

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού. Αναμένεται να παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη στην ατμόσφαιρα, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Αναμένεται να παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη στην ατμόσφαιρα, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από σήμερα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τις για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση