ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Melinda Gates: Αλλαγές στην κληρονομιά των παιδιών της

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Αν και είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές μέρες, ότι η Melinda, ήθελε να χωρίσει τον Bill Gates, από το 2019, και είχε κάνει αρκετές διενέργειες με τους δικηγόρους της για να την συμβουλεύσουν για αυτό, νέα δημοσιεύματα θέλουν την ίδια να επιθυμεί να προβεί σε κάποιες αλλαγές αναφορικά με την κληρονομιά που θα πάρουν τα παιδιά της.

Στο παρελθόν, η Melinda, είχε συμφωνήσει να πάρουν τα 3 τους παιδιά (Jennifer- 25, Rory- 21, και Phoebe- 18) κληρονομιά 10 εκατομμύρια ο καθένας, αφήνοντας τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ είχε πει σε δηλώσεις της «Πιστεύω ακράδαντα πως το να αφήσουμε στα παιδιά μας ένα τεράστιο ποσό δεν θα τους κάνει καλό. Υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν με αυτό αλλά η Melinda και εγώ νιώθουμε καλά με αυτή την απόφαση».

Όμως όπως όλα δείχνουν, άλλαξε γνώμη μετά και την δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, προσθέτοντας στην ομάδα των δικηγόρων της, άτομα που καταπιάνονται με το καταπίστευμα και τις ιδιοκτησίες, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε ένα διαζύγιο.

Ενώ, σύμφωνα με την δικηγόρο διαζυγίων, Harriet Newman Cohen, «Η μητέρα πάντα θέλει να προστατεύει τα παιδιά της, όπως φαίνεται να θέλει να πράξει η Gates. Τώρα λοιπόν που θα αναλάβει και εκείνη ενεργό ρόλο στην περιουσία και θα έχει τον έλεγχο, ίσως να αλλάξει την απόφαση που είχαν πάρει από κοινού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση