ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Meghan Markle: Η total red εμφάνισή της & οι 54 φορές που μίλησε για τον εαυτό της

«Πώς στο καλό βρέθηκα εδώ; Εκεί ήμουν, ήμουν το κορίτσι από το Suits...»

Ντυμένη στα κόκκινα και πιο συγκεκριμένα με δημιουργία του brand Aquazzura η Meghan Markle βρέθηκε στη σύνοδο του «One Young World» και μίλησε για τον πρίγκιπα Harry και τον αντίκτυπο που είχε η μητρότητα στη ζωή της, μπροστά σε ένα κοινό 2000 νέων. Τα πρώτα λόγια της Meghan στη Βρετανία μετά το Megxit ήταν τα εξής: «Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω στο Ηνωμένο Βασίλειο».

«Ήταν πριν από αρκετά χρόνια, το 2014, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να γίνω σύμβουλος στο “One Young World”. Με πολλούς τρόπους ήμουν πιθανώς σαν κι εσάς, ήμουν νέα, φιλόδοξη».

Αυτό που έκανε εντύπωση στα βρετανικά μέσα ήταν ότι μέσα στα επτά λεπτά που διάρκεσε η ομιλία της αναφέρθηκε 54 φορές στον εαυτό της, με την βρετανική «Sun» να αναφέρει συγκεκριμένα «Η 41χρονη Meghan αναφέρθηκε στον εαυτό της 54 φορές μέσα σε επτά λεπτά».

Αναφερόμενη σε ένα δείπνο είπε «Πώς στο καλό βρέθηκα εδώ; Εκεί ήμουν, ήμουν το κορίτσι από το Suits, ήμουν περιτριγυρισμένη από παγκόσμιους ηγέτες, ανθρωπιστές, πρωθυπουργούς και ακτιβιστές για τους οποίους είχα βαθύ και μακροχρόνιο σεβασμό. Και με κάλεσαν να καθίσω στο τραπέζι. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από αυτή την εμπειρία. Νομίζω ότι φύλαξα το μικρό μου χαρτάκι με το όνομά μου. Απλά να το έχω ως απόδειξη ότι ήμουν εκεί, απόδειξη ότι ανήκα. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι ανήκα. Ήμουν τόσο νευρική».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η ζωή της έχει αλλάξει σημαντικά από το 2019 και μετά «Ήμουν πλέον παντρεμένη και ήμουν πλέον μητέρα. Αναρωτήθηκα: "Τι είναι αυτός ο κόσμος”». Η πρώην ηθοποιός κατέληξε λέγοντας «Η σημαντική δουλειά δεν μπορεί να περιμένει για αύριο. Αγκαλιάστε τη στιγμή του τώρα για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο αύριο».

Μετά την ομιλία της οι χρήστες στο Twitter διχάστηκαν, καθώς άλλοι την χαρακτήρισαν ως μια ανούσια ομιλία, ενώ άλλοι σχολίασαν με τα πιο θετικά σχόλια όσα είπε η Δούκισσα του Sussex και την αποκάλεσαν ως μια «εξαιρετική ομιλήτρια».

Δείτε στη συνέχεια ολόκληρη την ομιλία της Meghan Markle

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  One Young World  |  ομιλία  |  celebs  |  news  |  lifestyle  |  showbiz

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS