ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Meghan και Harry σε φιλανθρωπική συναυλία για προώθηση εμβολιασμών κατά COVID

H παράσταση, στην οποία θα πάρουν μέρος καλλιτέχνες όπως η Jennifer Lopez, ο J Balvin, ο Eddie Vedder και η ΗΕR, θα προβληθεί στις 8 Μαΐου σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως.

newsroom must

O Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle θα συμμετάσχουν σε φιλανθρωπική συναυλία που θα στοχεύει να δώσει ώθηση στους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 στον κόσμο, η οποία θα ονομάζεται "Vax Live" και στην οποία θα δώσει επίσης το "παρών" το ζεύγος Biden, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η "Vax Live, η συναυλία για να ενώσουμε ξανά τον κόσμο", θα προ-μαγνητοσκοπηθεί σε ένα στάδιο του Los Angeles στις 2 Μαΐου, με κοινό γιατρούς και νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού, όλοι τους εμβολιασμένοι.

H παράσταση, στην οποία θα πάρουν μέρος καλλιτέχνες όπως η Jennifer Lopez, ο J Balvin, ο Eddie Vedder και η ΗΕR, θα προβληθεί στις 8 Μαΐου σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, όπως και στο YouTube.

Εκτός του Προέδρου Joe Biden και της συζύγου του Jill, θα παρέμβουν επίσης οι ηγέτες της Γαλλίας Emmanuel Macron και του Καναδά Justin Trudeau , όπως αναφέρει η ΜΚΟ Global Citizen στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει να συγκεντρώσει χρήματα για τη χρηματοδότηση της αγοράς εμβολίων και να ζητήσει από τις κυβερνήσεις της G7, των ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη, να μοιραστούν τις υπεράριθμες δόσεις με τους λιγότερο τυχερούς.

Η μη κυβερνητική οργάνωση ελπίζει, επιπλέον, ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες θα προτείνουν "εμβόλια στην τιμή κόστους". "Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο κόσμος μας υπέστη τον πόνο, την απώλεια και εμείς δώσαμε μάχη μαζί. Σήμερα, πρέπει να σηκωθούμε και να γιατρευτούμε μαζί", λένε ο Harry και η Meghan σε ένα δελτίο τύπου.

"Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν στην άκρη του δρόμου. Θα επωφεληθούμε όλοι, θα είμαστε όλοι σε μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν όλος ο κόσμος, παντού, θα έχει πρόσβαση σε εμβόλιο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε μια ισότιμη διανομή του εμβολίου και με αυτόν τον τρόπο να αποκαταστήσουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα", τονίζουν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση