ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Με κρίσεις πανικού και απομονωμένος στο δωμάτιό του ο Φιλιππίδης»

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται η σύζυγός του καθώς και ο γιος του

newsroom must

Μπορεί σήμερα η προσοχή των media να έχει στραφεί κυρίως στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος παρουσιάζεται σαν ένας κατά συρροή βιαστής, ωστόσο αρκετά δύσκολη είναι και η θέση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δέχτηκε απανωτές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από συναδέλφους του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ, ο ηθοποιός που είδε την καριέρα και την ζωή του να καταρρέουν σε μόλις λίγες μέρες βρίσκεται σε σοκ και η ψυχολογική του κατάσταση είναι χάλια.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του in.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απομάκρυνσή του από το σήριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και τη διαφημιστική καμπάνια της DIGEA και έπειτα από την λήξη της συνεργασίας του με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη, αλλά και από την απομάκρυνση συγγενών και φίλων, εμφανίζεται καταβεβλημένος και σοκαρισμένος, ενώ την ίδια στιγμή αρνείται να βγει από το δωμάτιό του - παρουσιάζοντας συχνά κρίσεις πανικού. Πέρα από αυτά και βάση του ίδιου δημοσιεύματος, ο ηθοποιός φέρεται να κάνει χρήση ήπιας φαρμακευτικής αγωγής προκειμένου να κοιμάται. Στο πλάι του ωστόσο -και προς έκπληξη πολλών- βρίσκονται η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου καθώς και ο γιος του.

Το ενδεχόμενο πάντως να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στο χωριό της γυναίκας του στην Ηπειρο φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό. Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι επιπλέον γνωστό σχετικά με την υγεία του Φιλιππίδη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS